2777
2789

یااگرشوهرم برگشت برم خونم.هروقت ک  دعوامون بشه بحث کنیم میره ازخونه ده  روز ازاخرین بحثمون 4 ماه میگذره ومن شوهرمو ندیدم خونه بابامم سختمه نمیدونم چکارکنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببینین اشکال کار کجاست اون رفع کنین هر مدل مرد یا زنی یه جور خاص باید باهاش رفتار بشه تا زندگی توی ...

جندباربهش گفتم مشکلی دارم هرجی هس بگو یابریم مشاوره اصلا حرفی نمیزنه 

جندباربهش گفتم مشکلی دارم هرجی هس بگو یابریم مشاوره اصلا حرفی نمیزنه 

بالاخره باید یجوری در بیارین چه مشکلی هست

حالا با اخلاق خوب یا هر چیزی که فکر می کنین میتونین روش اثر بذارین

همون39s_m هستم
والا با این شرایط وقتی اصلا براش مهم نیست تب نمیکنه برات ،منم بودم طلاق میگرفتم مگر اینکه شرایط طلاق ...

همون دیگه داداشم جداشده با بابام اینازندگی میکنه مامانو بابام هنوزبعداینهمه سال دعوامیکنن روزی بدون بحث نیس شوهرم میگه بشین خونه خرج و اجاره هرجی خاستی میارم توکاری بهم نداشته باش .من تنهایی اذیتم میکنه اونم ک هیچ وقت نیس منم پول ندارم ک باخانوادم نباشم تنهازنددگی کنم 

بالاخره باید یجوری در بیارین چه مشکلی هست حالا با اخلاق خوب یا هر چیزی که فکر می کنین میتونین روش ا ...

من تقریبا سه ماهی خیلی رواخلاق رفتارم کارکردم ولی بازم خدانکنه ازحرفی ناراحت شه راهشومیکشه میره اینطوری ک نمیشه زندگی کرد تاکجا میخواد ادامه بده

من تقریبا سه ماهی خیلی رواخلاق رفتارم کارکردم ولی بازم خدانکنه ازحرفی ناراحت شه راهشومیکشه میره اینط ...

کار کردن شما روی خودتون یه مسأله س اینکه همسرتون چه مشکلی داره گیرش چیه یه مسأله دیگه س

شما باید بفهمین مشکلش چیه چون تا اون نفهمین اینکه چکار باید بکنین مشخص نمیشه

همون39s_m هستم
من دلم میخواد حل شه اما وقتی قدمی برنمیدارع برابهترشدن یکطرفه ک نمیشه

هرکسی ازدیدگاه خودش صددرصدمحقه ومقصرنیست.کسی ازدرون زندگی اشخاص خبرنداره. ایاواقعابه خودتون حق مبدید؟؟ 

برای خوشبخت بودن به هیچ چیزنیازنیست!!!! جزبه نفهمیدن!!!! پس تامیتوانی خرباش تاخوش باشی🙄🙄
هرکسی ازدیدگاه خودش صددرصدمحقه ومقصرنیست.کسی ازدرون زندگی اشخاص خبرنداره. ایاواقعابه خودتون حق مبدید ...

اگرمن مشکلی دارم خب نبایدبهم بگه اون خیانت میکنه هزارجور کاردیگه من خیلی سعی کردم امانمیشه