یه بچه دارم شش سالشه با یه مرد بسیار متشخص آشنا شدم امد خاستگاری چون من خونه بابام زندگی میکنم همون جلسه اول جواب بله دارم و تمام ، آیا اشتباه کردم ؟ بعددعوت کرد که برا آشنایی با خانوادم و بیشتر خودم ایام عید بیا پهلومون و هنوز عقد دائم نکردیم فقط خطبه خوندیم یک ماه تا عقد دائم ان شا الله بکینم، حالا خانوادم که زنگ زدم جوابم نمیدم خواهرامم میگن تو اگ (ج ن ده )نبودی تنهایی نمیرفتی شهر این آقا بعدش حالا من جواب بله دادم انتخابم کردم دو روز پیش میان زنگ میزنن که خاستگار داری بیا با این ازدواج کن تو رو خدا بگید من چکار کنم الان آیا واقعا من هرزه م ؟ پوکیدم با حرفاشون به خدا قسم
❤ رب اشرح لی صدری و یسر لی امری وحلل عقده من لسانی یفقهو قولی 👄تنها مهره برنده در کل عالم صداقته خدایا مارا با صداقت بزرگ کن وبا صداقت بمیران 😍😘 پیشاپیش عید نوروز بر همه مبارک باشه از خدا میخام همیشه مثل عید ،امید ، بهار و زندگی همه در حال رشد و تغییر مثبت باشه 😍😘عزیزای من خوشکلای من به دعاتون و آرزوهای خوبتون محتاجم منم دعا گو همه هستم این سومین کار بریمه کمی مراعات منِ دوست را بکنید خدا ییش 😘😘😘😘😙 بریم به امید خدا 🌹🌹🌹
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حالاخواهرات که حرف چرت میزنن غلط کردن ولی برای بار دوم خوب دقت کن با چشمای باز. بچتو دوست داره..؟
بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست
❤ رب اشرح لی صدری و یسر لی امری وحلل عقده من لسانی یفقهو قولی 👄تنها مهره برنده در کل عالم صداقته خدایا مارا با صداقت بزرگ کن وبا صداقت بمیران 😍😘 پیشاپیش عید نوروز بر همه مبارک باشه از خدا میخام همیشه مثل عید ،امید ، بهار و زندگی همه در حال رشد و تغییر مثبت باشه 😍😘عزیزای من خوشکلای من به دعاتون و آرزوهای خوبتون محتاجم منم دعا گو همه هستم این سومین کار بریمه کمی مراعات منِ دوست را بکنید خدا ییش 😘😘😘😘😙 بریم به امید خدا 🌹🌹🌹