2777
2789
عنوان

تنهایی یا شلوغی

112 بازدید | 9 پست

از شلوغی و سر و صداهای کوچیک متنفرم و اعصابم به شدت بهم میریزه حتی جمع خانواده هم یه ذره صحبت و سر و صدا میشه من عصبی میشم اصلا حوصله ندارم کسی هست مثل من باشه؟ مثلا صدای تلویزیون خیلی رو مخمه طوریه که اگه تنها نباشم و سر و صدا باشه اصلا تمرکز ندارم رو کارام و مجبورم بیخیالشون بشم

I'm just tired         آقایون تاپیک من اصلا نیاین و ریپلای نکنید⛔⛔⛔

تهانای تهناا 🤧

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اونطورم یه خانواده هشت نفره هستیم تقریبا کل روزو تو اتاقم یا هم ساکتم تو جمع

یکم سخت نیست جمعیت زیاد؟ من تیک عصبی میگیرم اصلا باید حداقل بعدش که تو جمعم یه دو سه ساعتی تنها باشم تا آروم شم

منم تنهایی رو بیشتر ترجیح میدم

💚خدا جونم حواست به منم هست؟؟؟....💚   انگاری وسط کوچه پس کوچه های کودکی جا موندیم وسط همون عروسکا وظروف پلاستیکی .جاموندیم ,نمیدونم چه مرگمون بود که هی میخواستیم بزرگ بشیم,روزگار زخم هایی به قلب ووجودمون زده که هیچ مرحمی ندارن ,نمیدونم ,تاکی قراره ارزوهای ماروبقیه زندگی کنن,خدایا دیگه خسته شدیم...
یکم سخت نیست جمعیت زیاد؟ من تیک عصبی میگیرم اصلا باید حداقل بعدش که تو جمعم یه دو سه ساعتی تنها باشم ...

چرا سخت فقط یه گوششه

اصلا کشش جمع رو ندارم همش در حال فرارم

یه زمون عاشق جمعیت زیاد بودم ولی الان میبینم که اشتباه کردم اصلا با روحیاتم سازگار نیست

❤️خدایا پناهم باش ❤دوسداشتی یه صلوات واسه مشکلم بخون رفیق دمت گرم🌷
چرا سخت فقط یه گوششه اصلا کشش جمع رو ندارم همش در حال فرارم یه زمون عاشق جمعیت زیاد بودم ولی الان ...

دیگه واقعا اتاق هم کفاف نمی‌ده صدا باز هم میاد خسته شدم خیلی زیاددد