2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندبار دستم رفته دانلود کنم ولی شنیدم قسمت آخرش خیییلی ضدحاله انگار شخصیت مرد میمیره اخرش

اره میمیره ینی من اشک ریختما خییییلی این فیلم قشنگه خیییلیییی عاااااشق عشق این‌دوتا میشی فقط درامه خیلی درامه ولی فوق العادست

فیلم خیلی قشنگی که دیدم و واقعا باهاش حال کردم شادی بود  و وینچنزوهم خوبه

وینچنزو ژانرش چیه؟وقت تلف کنی نباشه 

شادی منم دیدم خییلی خوبه 

تاریخی اگر دوست داری زیر چتر ملکه رو ببین عالیه

وینچنزو ژانرش چیه؟وقت تلف کنی نباشه  شادی منم دیدم خییلی خوبه  تاریخی اگر دوست داری زیر ...

وینچنزو یه مافیاعه در اصل که با یه وکیل همکار میشه و یه شرکتی که توش فسادای زیادی انجام میشه رو از بین میبره ولی به روش بی رحمی مافیا بودنش... ژانرش مافیایی یکمی عاشقانه و یکمم جناییه یخورده هیجانم قاطیشع😂 

دیگه کااامل گفتم همرو😅

چندبار دستم رفته دانلود کنم ولی شنیدم قسمت آخرش خیییلی ضدحاله انگار شخصیت مرد میمیره اخرش

اره پسره میمیره

انقدر باهاش گریه کردم که حد نداشت 

ولی داستان خیلی قشنگی داره اگه بشه بازم دوست دارم دوباره ببینمش 

خیلی پسره خوب بود خیلییی

لای؟...... نو! 
کاش زودتر ازت پرسیده بودم دانش کردم🥲مهم نیست حالا نمیبینمش  مرسی گل

اونقدرها بدم نبود،شاید کامل ببینی واز اول برات جذاب

باشه من از اول ندیدم ولی نمیدونم همچین جذبش

نشدم چون از شبکه سریالی سریز میدیم البته زبان اصلی

وبدون سانسور فیلماش،،حتما خوب بود که اون شبکه

هم پخش کرد

اونقدرها بدم نبود،شاید کامل ببینی واز اول برات جذاب باشه من از اول ندیدم ولی نمیدونم همچین جذبش نش ...

سلام عزیزم خوبی؟ببخشید باز مزاحم شدم 

میگم که توی این استارت آپ اون پسره سرمایه گذاره هم عاشق سو دال می میشه ؟؟