2777
2789

بیاین بگین بزرگترین خوش شانسی😍 و بزرگترین بدشانسی😔 تون چی بوده تو زندگی؟

از بهونه هات قوی تر باش.... نذار رؤیاهات در حد رؤیا بمونن  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش نمیشه گفت خوش شانسی ولی بزرگترین اتفاق خوب آشنایی با همسرم بوده اتفاق بد هم چیزی الان به ذهنم نرسید

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
بهش نمیشه گفت خوش شانسی ولی بزرگترین اتفاق خوب آشنایی با همسرم بوده اتفاق بد هم چیزی الان به ذهنم نر ...

عالیه . اوایل زندگی تونه؟

عالیه . اوایل زندگی تونه؟

نه سالهاست ازدواج کردم

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

فوت بچم و مریض شدنم بدشانسی

خوش شانسی: رحم پروردگار بهم با وجود گناهکار بودنم، ازدواج باهمسرمم، باوجود تیرویید شدیدا پرکار و تپش قلب 160 زنده موندنم خوش شانسی و... 

سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن
فوت بچم و مریض شدنم بدشانسی خوش شانسی: رحم پروردگار بهم با وجود گناهکار بودنم، ازدواج باهمسرمم، باو ...

روح بچتون شاد....

الهی که تنتون همیشه سالم باشه

خوشانسی همسرم‌و زندگیمو خانوادش

بدشانسی یادم نمیاد 

عایش سابقم...دوتا داداش کم سن و عزیز تر از جونمو باهم ۲۰ دی تو تصادف از دست دادیم حال دل وروحمون بشدت خرابه بخصوص  ودوتا بچه کوچولوشون که درکی ندارن ومدام سراغ باباهاشونو ازمون میگیرن ممنون میشم صلوات بفرستین 
خوش شانسی خدا ب من دختر داد بدشانسی این ک ازدواج کردم

عالیه میگن خدا به کسی دختر میده که خیلی دوسش داره و یه رفیق تا ابد میده که بره باهاش حال کنه

در مورد ازدواج هم دارم جوابهای مختلف میشنوم

بعضیا خیلی راضین و جز خوش شانسیاشون نوشتن و بعضیام برعکس

بنظر من ازدواج یه جور شانسه

عالیه میگن خدا به کسی دختر میده که خیلی دوسش داره و یه رفیق تا ابد میده که بره باهاش حال کنه در مور ...

ای کاس خدا از این نظر ی لطفی ب من میکرد 

خوشبختی ینی چ دور چ نزدیک....هنوز کسی باشد ک بی بهانه دوستت داشته باشد.. 💞💞m💞💞