2777
2789
عنوان

کمبود ویتامین دی

3101 بازدید | 20 پست

خانوما من ویتامین دی بدنم تو ازمایشم خیلی کم بود‌ فک‌کنم ۱۶...دکترمم نیست  تا ۱۳ فروردین... پزشک ازمایشگاه کفت که یه دونه امپول هست باید بزنم.... الان برم داروخونه قرص بگیرم‌بخورم تا دکتر بیاد یا همون امپولی که دکتر داروخونه گفت رو‌بزنم🤦

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما که صبر کردی این چند روزم روش  یا پیش یه پزشک عمومی ببر

اخه کلی ترسوندم‌که این عدد خیلی پایینه سریعا باید امپولشو بزنی...استرس گرفتم...

خیلیم پایین نیست ۱۶ فقط پایینه یه ورق قرص ۵۰۰۰۰ واحدی بخوری حدود ۳۰ واحد میره بالا یعنی نصف ورق بخ ...

جدی؟ اخه دکتره کلی ترسوندم... گفت خیلی پایینه... قرصشو هرروز بخورم یا هفته ای؟

اخه کلی ترسوندم‌که این عدد خیلی پایینه سریعا باید امپولشو بزنی...استرس گرفتم...

هیچ نگران نباش عزیزم هیچ ولی دکترت اومد حتما بهش بگو برات دارو بنویسه زودی خوب میشی

خیلی خطرناک نیست من سابقه داشتم یه بار رو پنج بود   اون موقع آمپول زدن ولی الان تو هفته ای ی پنجاه هزار هم بخوری اوکی میشه ،خیلی هم تخصصی نیست ی دکتر عمومی هم بری تجویز میکنه

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
مرسی گلی

😘❤️

حواست باشه سرخود بدون اجازه پزشک ویتامین دی زیاد نخوری همون چیزی که دکتر بر اساس آزمایشات بهت میگه بخور زودی بدون کوچکترین مشکلی خوب میشی عزیزم