2777
2789

از کلاس اول ابتدایی سال کلاس نهم کمترین نمرم هجده نوزده بود. همیشه شاگرد برتر بودم مورد تشویق تایید معلما بودم امسال که اومدم کلاس دهم انگار طلسم شدم حال روحیم خراب شد کلی به مرگ فکر کردم  اصلا خودمم نمی‌دونم چی شد. منی که شبای امتحان ترم تا خود صبح درس میخوندم امسال ترم اول اصلا درست حسابی درس نخوندم کتابو باز میکردم یهو میدیدم نیم ساعته دارم گریه میکنم. بدترین نمره هارو گرفتم ریاضیم شدم دو. مدرسه، مامانم کلی سرزنشم کردن آبروم رفت اصلا دلم نمی‌خواد با این نمره ها سرکلاس معلم ریاضی حاضر بشم. به نظرتون با این نمره ها من بی استعداد شدم؟ آیندم قرار بدبختی باشه. خیلی حالم بده شبا پا میشم به نمره هام درسخوندنم امسال که فکر میکنم گریم میگیره. اصلا حس میکنم نمیتونم دیگه درس بخونم برم اون مدرسه . استرس داره خفم میکنه. همش با خودم میگم کی آخه تو زندگیش دو میگیره 😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمره و معدل یک درصد هم در آیندت تاثیری نداره‌‌...میگه همه چی به درسه

بابام مامانم مدرسه کردن تو سرم اگه نمره هات کم باشه اگه دانشگاه دولتی قبول نشی دیگه بدبختی بدبخت عالم هیچ آینده ای نداری

متوسطه یک و دو باهم قابل مقایسه نیستند.

تلاشی که تو راهنمایی میکردی 19 میشدی اینجا بذاری 12 میشی.

راهش ساعت مطالعه بیشتر و برنامه ریزی هست نه گریه

بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨

استعدادشو داری،حالا دو گرفتی دنیا که به اخر نرسیده درستو میخونی باز امتحاناتو خوب میدی،ایقد نا امید نباش

حالا که تا اینجا اومدی واسه سلامتی و ظهور امام زمان یه صلوات بفرست🤍♥️

جالبه من یازدهمم هنوز بچها میگن من فلان درسم راهنمایی 20 بود الان خیلی پایینه اشکال از دبیره😂

بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨

بابام مامانم مدرسه کردن تو سرم اگه نمره هات کم باشه اگه دانشگاه دولتی قبول نشی دیگه بدبختی بدبخت عال ...

مبتونی بری کار آزاد...مثلا اگه نتونستی توی کنکور رتبه ی خوبی بیاری، برو اگه علاقه داری مثلا آرایشگری یاد بگیر...بعد از یه مدت میتونی سالن بزنی....کلی کسب درآمد میکنی

ببین این ی فشار روانیه ک ب همه موقع تغییر مقطع وارد میشه و همه یکم افت تحصیلی دارن و یکی خودشو توی ی سال جمع و جور میکنه یکی توی ی ماه حالا هم ب جای گریه و حس بی عرضه بودن ب خودت بگو نمره های ۱۹ و ۲۰ همش مال خودمه من فیزیک دوازدهم رو نخونده رفتم دادم ۱.۲۵ شدم ولی بعدا ک خوندم اون سوالا رو میتونستم جواب بدم صرفا اعتماد بنفست اومده پایین سریععع خودتو جمع و جور کن فقط

جالبه من یازدهمم هنوز بچها میگن من فلان درسم راهنمایی 20 بود الان خیلی پایینه اشکال از دبیره😂

من با دبیرا مشکلی ندارم خوب درس میدن خودم می‌دونم مشکل از خودمه طلبکار نیستم 

بابام مامانم مدرسه کردن تو سرم اگه نمره هات کم باشه اگه دانشگاه دولتی قبول نشی دیگه بدبختی بدبخت عال ...

حالا مگه هر کی دانشگاه دولتی درس خونده الان شاغله؟؟؟؟من خودم دولتی دراومدم نرفتم موندم پشت کنکور.ببین یه رقیب پیدا کن دیگه مجبور میشی بخونی

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.