2777
2789
عنوان

۳روز مونده به موعدم

467 بازدید | 50 پست

نمی‌دونم حاملم یا نه زیر شکمم کم درد میگیره ولی ول می‌کنه نوک سینمم فشار میدی درد می‌کنه . غروب هم گلاب به روتون رفتم سرویس . ترشح که قاطیش یه چیز بود خودم ندیدم افتاد ولی ترشح سفیده تخم مرغی دارم ولی رنگش سفیدهپنیری بود ولی پنیری نبود امیدوارم بتونم منظورمو رسونده باشم 🤦😁.  آره خلاصه امروزم شوهرم میگه که پس چرا بچه دار نمیشم.۴ماهه اقدامم

ان شا الله که باردارباشی

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به شوهرم گفتم بگیره ولی میترسم باز بزنم و منفی شه

علائم داری بزن خب🥲ایشاالله که هستی

بالاخره که باید متوجه شی هستی یا نه

امشبم بزنی ایشاالله اگه باشی نشون میده😍

بهم خبرشو بدیاااااااا

خدایا،در اندک من تویی فراوان✨❤️

[QUOTE=281403767]به شوهرم گفتم بگیره ولی میترسم باز بزنم و منفی شه[/QUOTE]

من تا پری عقب نیوفته این سری بیبی چک نمیخرمم  هر سری میخرم میزنم   توهم میزنم ک مثبت  یا زود زدمو اینا   بعد فرداش پری میشم  عذاب میکشممم

یدونه دوستم بزور داد زدم  یکم هاله دار بود دیگه نمیخام بزنممم

ترو خدا دعام کن خیلی بچه دوست دارم

تکرر ادرار ترشح درد نوک سینه سرگیجه کمی حالت تهوع مخصوصا وقت درازکشیدن اینا علائم من بود ولی دور ازجون نموند . حالا۶ماهه کم و بیش جلوگیری نمیکنم  این ماه ۴تا روکین یجاخوردم ولی یه ربع شاید کمتر.. بعدش بالاش اوردم و تا دو روزم حالت تهوع شدید در حدمسمومیت داشتم.. قبل و بعدش هم رابطه بدون جلوگیری داشتم نمیدونم امکان بارداری هست؟ یا فقط خودموداغون کردم؟

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥