2777
2789
عنوان

بارداری و تبخال روی لب

1462 بازدید | 15 پست

بچه ها من هفته هفتم بارداری هستم و روی لبم تبخال زدم توی نت خوندم نوشت بود احتمال سقط هست ، خیلی استرس گرفتم کسی تجربه داره  ، تو رو خدا اگه هست میگین چی شد ؟

وا چ ربطی داره

من تو کل زندگیم تبخال نزدم ولی تو حاملگی زدم

تولد ۲سالگی پسرم دو روز دیگس

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکر نمیکنم مشکلی باشه عزیزم ویروس تبخال تو بدنتون از قبل بوده و تو بارداری چون سیستم ایمنی بدن ضعیف ...

اصلا دارو هیچوقت مصرف نمی کردم ، آخه اون موقع ویروس فعال نبوده حالا فعال شده از این استرس دارم 

اصلا دارو هیچوقت مصرف نمی کردم ، آخه اون موقع ویروس فعال نبوده حالا فعال شده از این استرس دارم 

ویروس تبخال زمانی  که سیستم ایمنی بدن ضعیف میشه فعال میشه

الانم که باردارین سیستم ایمنی بدنتون ضعیف شده