یکی از اقوام همسرم که همیشه باعث اختلاف تو زندگی من بود ، بدترین کارها رو در خقم کردن دخترشون بهترین ازدواج رو کرده ، خیلی راحت می گن ما حقمون بود همچین دامادی گیرمون بیاد ، الانم من نشستم خونه طبق معمول شوهرم اعصابش خرابه رفته بخوابه ، دختر اونا از پروازش تو بیربنس کلاس هواپیما استوری گذاشته ونوشته خدافظ دبی سلام سوئیس
اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚 🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜 میدم با آقایون این سایت مشورت وراهنمای بگیرم ولی با خانم های عقه باز پر ادعا .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن لامصب نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای 🙏 این فقد برلی خانوم های بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال نیک بگیرم شاید یک درصد بگم به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ 🙏
چند سالته؟ من نوزده سالگی ازدواج کردم ده سال اول همین طوری گذشت الان چند ساله که رهاشون کردم چسبیدم به کار خودم اصلا وقت ندارم بهشون فکر کنم گور پدرشون . بالاخره اونا هم یه روز تاوان میدن