2777
2789

سلام دوستان گل من خیلی لاغر شدم قبل ماه رمضون نمیدونم چرا  الانم که روزه میگیرم میدونم لاغر تر هم میشم به نظر تون افطار و سحری چی بخورم که چاق بشم  اگه برنامه غذایی برای چاقی دارید بگین لطفا  و اینکه من هیجوقت تا حالا مهمونی نگرفتم که فامیل همسرم دعوتم باشن یا اونا منو مهمونم نکردن  الان میخوام افطاری یا سحری دعوتشون کنم اما من  خیلی  نمیدونم چیا برای افطار یا سحر بپزم  مهونی افطاری هم میخوام بگیرم اما هیچی بلد نیستم میشه کمک کنید بگین چیا باکلاسه برای افطار یا سحر که مهمون میاد  چون تک دخترم نمیشه از کسی بپرسم گفتم شما خواهرانه بگین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سحر نشنیدم کسیو دعوت کنن . رولت گوشتم خوبه 

چه جالب   سحری دعوت کنی  😅😅

شنیدم که ضامن اهو شدی امام رضا  میشه ضامن منم بشی پیش خدا؟با گریه هام میاد غم هامو حل کنه   نزدیک میشه تا منو بغل کنه   از اسمون شهر  خیلی پایین تره   درو که وا کنی  ❤️خدا❤️ پشت دره.....   برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه میدی   خداوند فرمودند با زبانی دعا کنید که با آن گناه نکرده باشید   از دیگران بخواهید برایتان دعا کنند  زیرا با زبان آن ها گناه نکرده اید     با خوشحالی دیگران خوشحال شو نوبت تو هم میرسه😍😉      او که در شش ماهگی باب الحوائج میشود  گر رسد سن عمو حتما قیامت میکند      اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم باش

اگر خودت روزه ای

مهمونی رو نمیخواد خودت درست کنی

از بیرون بگیر غذا

توپک خرما و تزئین سفره و مثلا در حد فرنی پختن، این کارا رو خودت انجام بده

البته من اگر جات بودم، تا پاگشا نشم دعوت نمیکنم 😂

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

سحری هم مگه مهمونی میگیرم؟ دلستر و ماکارونی و بستنی و شیرینی خامه ای بخور

اصلا دقت نکردم واسه سحری 😂

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

سحری کسیودعوت نمیکنن سخته هم واسه مهمون هم میزبان 

واسه افطاریم ما هرسال افطارمیدیم به ۵۰نفر از فامیلامون 

مامانم معمولا آش رشته یاسوپ جو درست میکنه باخرما زولبیابامیه سبزی خوردن پنیر گوجه وخیار نون حالا سنگک یا بربری شربت وچایی 

واسه شامم میتونی زرشک پلو بامرغ یاگوشت یاانواع خورشت وجوجه کباب یاکوبیده با مخلفات درست کنی

بامیوه وشیرینیم پذیرایی کنی اگه از غذاهات اضافه موند بده ببرن سحری اگه نه که هیچی

سحر ک نه. افطار بده. 

خودتم کربوهیدرات زیاد بخور چاق میشی بزن نت ببین چیاس. نون و سیب زمینی و... هست. 

افطاری هم یه غذای اصلی بده یه سوپ و یه غذای اشتها آور دوم مثلا فینگر فود و امثالهم. با دسر و نون پنیر سبزی. 

ما سحری دعوت نمی‌کنیم، افطاری و شام دعوت می‌کنیم، برای افطاری نون و پنیر و زولبیا بامیه، خرما، با آش یا شله زرد یا قیماق میتونی درست کنی و خوشگل تزئین کنی، برای شام هم زرشک پلو مرغ، قرمه سبزی، معمولا قبل از اذان سفره افطار رو میچینیم، مهمونا که اومدن و اذان شد، اول افطاری میخورن، بعد نماز می‌خونیم و شام رو میکشیم 

نمیدونم براچی... باتوخوبه همه چی!!  
سحری هم مگه مهمونی میگیرم؟ دلستر و ماکارونی و بستنی و شیرینی خامه ای بخور

چون هروقت میخوام بگم بیایین خونم میگن مهمون جایی هستن البته دروغ نمیگن چون منم تو همون مهمونیا شرکت دارم 

چه جالب   سحری دعوت کنی  😅😅

همه مون تو یه کوچه زندگی میکنی غریبه نیست بینمون  خواهرشوهر و دایی شوهر و خاله های شوهر و جاریا خب همش افطار  مهمونن خونه ای این اون هستن. برای همون گفتم سحر اگه بیکلاسه که نگم سحری مهمون منین  چون من غریبه بودم با فامیل همسر دوست دارم از همشون بهتر و باکلاس تر بر خورد کنم ،🤪

همه مون تو یه کوچه زندگی میکنی غریبه نیست بینمون  خواهرشوهر و دایی شوهر و خاله های شوهر و جاریا ...

نگو😊

افطار دعوت کن

شنیدم که ضامن اهو شدی امام رضا  میشه ضامن منم بشی پیش خدا؟با گریه هام میاد غم هامو حل کنه   نزدیک میشه تا منو بغل کنه   از اسمون شهر  خیلی پایین تره   درو که وا کنی  ❤️خدا❤️ پشت دره.....   برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه میدی   خداوند فرمودند با زبانی دعا کنید که با آن گناه نکرده باشید   از دیگران بخواهید برایتان دعا کنند  زیرا با زبان آن ها گناه نکرده اید     با خوشحالی دیگران خوشحال شو نوبت تو هم میرسه😍😉      او که در شش ماهگی باب الحوائج میشود  گر رسد سن عمو حتما قیامت میکند      اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم باش
اگر خودت روزه ای مهمونی رو نمیخواد خودت درست کنی از بیرون بگیر غذا توپک خرما و تزئین سفره و مثلا ...

نه تا حالا پاگشاه نکردن بعضی هاشون بعضی ها چرا اما خب یه فامیلی هستن به یکی بگی بیا یکی نیاد ناراحت میشن البته خودم واقعا دوست ندارم مهمون کنم اما همسرم میگه یه افطار میان میرن خودشون شرمنده میشن

اگر خودت روزه ای مهمونی رو نمیخواد خودت درست کنی از بیرون بگیر غذا توپک خرما و تزئین سفره و مثلا ...

اره همه چیو میخوام از بیرون بگیرم اما نمیدونم برای مهمونی افطار چی بدم چون  ماه رمضون تازه شروع شده من رفتم فعلا خونه ای جاریم چیز خاصی نیا ورد فقط   اما من میخوام خیلی خاص باشه