2777
2789

من طبقه بالای پدرشوهرم زندگی میکنم داداشمومامانم اومدن عید دیدنی خونم گیرشان دادم برای شام ولی به پدرشوهرمینا نگفتم گفتم یه باخانواده خودم بگم یه باخانواده همسرم شبش ازش معذرت خواهی کردم بهم گفت خوبی عقلی شعور نداری میمردی منو دعوت میکردی بخدا منم هیچی نگفتم امشب خونه برادرم دعوتیم برگشته میگه حق نداری بری اونجا اگه امشب بری من خونه ت دیگه نمیام بایدمنوبامامانتودعوت کنی به جای اون شب منم گیرکردم همسرم هم پشتشونه بخدادوروزه کارم گریه س فقط ازخدامیخوام نابودی کنه زندگیمونابودکرد

السلام علیک یا اباعبدالله....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دخترای مجرد اگ پسری اومد خاستگاری گف تو ساختمون مشترک خونه دارم و اینا اصلا قبول نکنین که این داستانا پیش میاد...

عزیزم محلشون نده برو خونه داداشت

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

منم مامان بابام سالی یبار یروز میان خونم اونم باید ننه بابای شوهرم ک همیشه خونمونن رو هم با بچپدرمادرم دعوت کنم نمیذارن ک لا پدر تنها باشیم

‹ چشمِ دنیا بشود کور، تو مستانه برقص.^^🍃🐚 › ️    لینک حذف تاپیک
دخترای مجرد اگ پسری اومد خاستگاری گف تو ساختمون مشترک خونه دارم و اینا اصلا قبول نکنین که این داستان ...

نمیشه شوهرم میگه حق نداری بدی چون بابام گفته

السلام علیک یا اباعبدالله....

اگ اینبار به حرف پدرشوهرت ک هیچ بهش ربطم نداره گوش کردی تا اخر عمر توسری خور پدرشوهرتی و برات امر و نهی میکنه خونه ی داداشت برو حتما من جات باشم حالا ک اونا انقدر تو زندگیم دخالت مبکنن منم مادرمو میگم تا پدرشوهرمو ادب کنه

‹ چشمِ دنیا بشود کور، تو مستانه برقص.^^🍃🐚 › ️    لینک حذف تاپیک