خیلی به کار انلاین معتبر احتیاج دارم یه نفر گفت برو کارنت. تو بازار همه نظرات زده بودن خداخیرتون بده و فلان.کار میکنیم پول میگیریم و برنامشم نصب کردم رفتم. میگن فقط اولش پول میگیره واسه اموزش دادن. کاراشم پشتیبانی و تایپ ایناس فکر کنم. شما تجربه دارید ازش؟ معتبره ؟ پولمو نخوره ۸۹تومن برای من خیلیه
من🎵🎻واسه یکی میمیرم 🙊که واسه ی من تب🥵 ❤️🔥کنه،یکی که بمونه توبارون ☔️و برام صبر👀کنه،یکی که بیادش این حاله رو مرتب🤌 کنه،من واسه یکی میمیرم 🙈که منو قشنگ درک🤝 کنه،یکی که بمونه پام بقیه رو زود ترک🙋♂️ کنه،یکی که بزنه اسممو روتنش😍 حک🖇 کنه😍🎸
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من🎵🎻واسه یکی میمیرم 🙊که واسه ی من تب🥵 ❤️🔥کنه،یکی که بمونه توبارون ☔️و برام صبر👀کنه،یکی که بیادش این حاله رو مرتب🤌 کنه،من واسه یکی میمیرم 🙈که منو قشنگ درک🤝 کنه،یکی که بمونه پام بقیه رو زود ترک🙋♂️ کنه،یکی که بزنه اسممو روتنش😍 حک🖇 کنه😍🎸
تا جوابی از دوستان نگرفتی و خیالت راحت نبود واریز انجام نده پس.
امروزه خیلی بی انصافی زیاد شده کم نیستن متاسفانه.
موفق باشی
.single. هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست // بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // // عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365 ali365365kia@gmail.com
مطمن باش به هیچ دردی نمی خوره فقط پول میچاپن از مردم
اگه سایت ایراپیشه هنوز هست برو توش ثبت نام تحت نظر دولته چندتا پیشه مختلف داره من ثبت پلاک میکردم میتونی پول در بیاری ازش . هیچ پولی هم ازت نمییگره فقط مشخصات میدی
تو منو فراموش کردی یجوری که انگار من ناهار هفته ی پیشت بودم ، یا یکی از همکلاسی های کلاس اولت که باهاش زیاد حرف نمیزدی ، مثل اسم یه شخصیت تو سریالی که چندسال پیش دیدی ، تو منو فراموش کردی خیلی راحت : ))