2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیر بغل و گردنت سیاه نیست؟!

اگه از ژیلته وقتی استفاده نکنی درست میشه!ابلیمو...ماست و سدر...حنا...روغن نارگیل و کرم های لایه بردار هم چیزایی هستن که دیدم کاربرا اینجا ازش نتیجه گرفتن

proud femenist  
تو تایپیک هام هست نگا کن

من دیروز دیدم تاپیکتون... اما ماهایی ک مشکل هورمونی داریم نمیتونیم استفاده کنیم 

چ راه حلی واسه تیرگی بیکینی وجود داره آخه... 

عیدتون هم مبارک باشه انشاالله که سال خوبی واسه خودتون و عزیزای دلتون باشه 🌺😘

من دیروز دیدم تاپیکتون... اما ماهایی ک مشکل هورمونی داریم نمیتونیم استفاده کنیم  چ راه حلی واس ...

مرسی گلم همچنین 

خب قرص ویتاگونوس بخور عالی طبیعی بدون ضرر بعد استفاده کن گلم ۱ یا ۲ ماه استفاده کنی خوبه خوب میشی 

وای گودام من چه گادم عیوای
قرصه چی هست؟  آخه من پلی کيستیک هستم گلم

برای مرتب کردن هورمون ها اینا حتی ترشجات داشتم بخاطرش خوردم خوب شدم نمیدونم ولا اخه مگه ربطی داره موهای زعد تو

وقتی میگیم تیغ بده برای صورت و بدن باز یه عده میریزن دفاع میکنن! تیغ هم باعث دوشاخه درومدن موها میشه که خودش باعث میشه مو ضخیم تر دیده شه هم باعث موی زیرپوستی میشه که اینم باعث میشه خطای دید ایجاد شه و پوست تیره تر دیده شه. 

بهترین راه اصلاح بدن فقط و فقط لیزره. چون لیزر فولیکول موهارو میسوزونه و در نتیجه پوست روشن تر دیده میشه البته بگم لیزر اگه مشکل هورمونی نداشته باشید جوابه و واقعا 70 الی 90% موهارو کم میکنه (نه 100%) پس اگه مشکل هورمونی دارید یا داروی خاصی مثل راکوتان مصرف میکنید لیزر توصیه نمیشه

برای مرتب کردن هورمون ها اینا حتی ترشجات داشتم بخاطرش خوردم خوب شدم نمیدونم ولا اخه مگه ربطی داره مو ...

آره مشکل هورمونی داشته باشی مثلا لیزر روی من جواب نمیده باعث میشه بدن یکم موهای زائدش بیشتر شه و... 

آره مشکل هورمونی داشته باشی مثلا لیزر روی من جواب نمیده باعث میشه بدن یکم موهای زائدش بیشتر شه و...& ...

پس ویتاگونوس استفاده کن خیلی موثره