یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
پیازو ریز خردکن تفت بده یه مقدارهم عدس بریز بعد سبزی سوپ و هویج رنده درشت وادویه یه کم رب و نصف سینه مرغ که بعد پختن باید ریش ریش کنی اخرسر که پخت رشته سوپ بریز ویه کم آبلیمو یا زرشک
وقت کم است...ما ابد در پیش داریم... پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کردهام.
من اینجوری درست میکنم ،نخود ،لوبیا،عدس،رو میزارم نفخش گرفته شه بعد میریزم گوشت هویج رنده شده روغن نمک،فلفل،زردچوبه،لیموعمانی،سیر رنده شده وپیاز رنده شده ربع به اندازه ای که دوست داری در آخر گوشتو بر میداری زیش ریش میکنی،میریزی توش یه کم سیب زمینی نگینی اسرخ میکنی مییزی توش سیر داغ هم درست کن بریز در آخر رشته رو اگه دوست داشتی بریز اگه هم نمی خواستی بریزی نریز ویکم دارچین در آخرش اضافه کن این دستور سوپ جو هستش ولی جو رو نریز البته من اینجوری درستش میکنم اگه از این آسون تر می خوای عدسی درست کن