2777
2789
عنوان

خانومایی ک سقط داشتن بعد نازایی

200 بازدید | 14 پست

چجور باهاش کنار امدین چند وقت گدشت ک حالتون بهتر شد 

من یک سقط داشتم

یکبارم خارج رحمی بعد ۱سال اقدام 

اگر بچهام زنده میموندند اولی فروردین ۹۹بدنیامیومد دومی ۱۹مهر۴۰۲

من۷سال انتظاربجه رومی کشیدم که دراوج ناباوری فهمیدم باردارم.ولی وقتی رفتم سونوانتی گفتم توقف رشدکرده یعنی مردم وزنده شدم ضجه میزدم خودمومیزدم مثل دیوونه ها تاالان هم سونوش رودارم گریه میکنم وقتی سونوش رومیبینم بااینکه ۳ماهش بود دلم نیومدبندازمش خاکش کردم بازمیشینم حساب میکنم میگم اگه خدابچمومیزاشت الان ۵ماهش بود😭😭😭😭

همیشه چرخ وفلک زندگی ثابت نمیمونه🙃🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من۷سال انتظاربجه رومی کشیدم که دراوج ناباوری فهمیدم باردارم.ولی وقتی رفتم سونوانتی گفتم توقف رشدکرده ...

حالتو میفهمم منم همش میگم اگ اوای بود ۳ سالش دومی الان ۱۰هفته حامله 

همنم امش این فکرا میکنم

حالتو میفهمم منم همش میگم اگ اوای بود ۳ سالش دومی الان ۱۰هفته حامله  همنم امش این فکرا میکنم

منم بیشترناراحت میشم وقتی منو دخترعموم باهم حامله شدیم وقتی پسرش رومیبینم یادش میفتم

منم بیشترناراحت میشم وقتی منو دخترعموم باهم حامله شدیم وقتی پسرش رومیبینم یادش میفتم

دقیقا دوستای ک باخودم اقدام بودن یا حامله یا بچه اشو دستشه اصلا دلم میخواد بمیرم انوقت من هنو بعد ۴۰ روز ختم بارداری هنوز خونریزی ودرد دارم و باید قید اقدام دوبارا حتی بزنم

دقیقا دوستای ک باخودم اقدام بودن یا حامله یا بچه اشو دستشه اصلا دلم میخواد بمیرم انوقت من هنو بعد ۴۰ ...

خدانکنه قربونت برم منم یعنی همه دوستام همشون۲تایا۳تادارن من هنوزتویکیش موندم صبرم تموم شده دوس دارم مثل همه بچه داشته باشم همه فامیلامون هم حتی داشتیم بچه ۱۵ساله ازدواج کرده الان بچش بغلشه😓

دقیقا دوستای ک باخودم اقدام بودن یا حامله یا بچه اشو دستشه اصلا دلم میخواد بمیرم انوقت من هنو بعد ۴۰ ...

تومشکلتون چیه گلم جندوقته ازدواج کردی

خدانکنه قربونت برم منم یعنی همه دوستام همشون۲تایا۳تادارن من هنوزتویکیش موندم صبرم تموم شده دوس دارم ...

ایشالا خدا دامنتو سبز کنه 

من ۱۰ ساله ازدواج کردم 

تنبلی دارم 

توچی بود مشکلت 

ایشالا خدا دامنتو سبز کنه  من ۱۰ ساله ازدواج کردم  تنبلی دارم  توچی بود مشکلت  ...

همچنین شماقربونت برم منم تنبلی دارم همسرم واریکوسل اگه همسرتون مشکلی نداره زودمشکلتون برطرف میشع مادیررفتیم دکتر

همچنین شماقربونت برم منم تنبلی دارم همسرم واریکوسل اگه همسرتون مشکلی نداره زودمشکلتون برطرف میشع ماد ...

منم دیر اقدام کردم اویل اصلا تنبلی نداشتم شوهرم تحرکش پایینه 

خودمم تنبلی گرفتم بعدم ک خارج رحمی شدم درصد تکرارش بالاس

وتا یکسال ممنوع اقدام 

خیلی دوست داشتم راهی پیدا میکردم ک یادم نیاد ولی متاسفانه وقتی سرگرم و مشغول بازم یادم میاد😔😑