2777
2789
عنوان

خدایا منو سوسک ابی کن

562 بازدید | 46 پست

بچها من همونم که زنداداشم ۱۶ سالشه

الان زنداداشم حاملسسس

وای خدااااا منو سوسک ابی کننن

بچها اصن میتونه بچه نگه داره؟؟

استراحت مطلق کرده خودشو 

اخه این خودش بچس حضجضگضککضکضک۱

تو‌چشات‌معجزه‌میکرد‌حالا‌شدی‌موجب‌این‌درد:)

کی ازدواج کرده؟😐

سوالی درباره فیلم و سریال داشتین بپرسین لطفا اگه سنت کمه و هنوز به بلوغ فکری نرسیدی من و ریپلای نکن چون اگه کسی بخواد قانعتون کنه به نفهمی خودتون ادامه میدین اگرم دیدی جوابتو ندادم یعنی نخواستم به یه تپه کود لگد بزنم                        اندازه یه دونه قاشق چای خوری حس ششم دارم ولی برای سرگرمیه جدی نگیرید 😬😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کودک همسری🥺

از تو 𝕽 پر است خانه حتی اگر نباشی...      🫂💜         إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الأَرْضَ فی سِتَّهِ أَیّام ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ یُدَبِّرُ الأَمْرَ ما مِنْ شَفیع إِلاّ مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ ذلِکُمُ اللّهُ رَبُّکُمْ فَاعْبُدُوهُ أَ فَلا تَذَکَّرُونَ

برنامه ۹۰ روزه دارم فقط برای رشته انسانی

که توش همه کتابارو میخونین

جمع بندی میکنین

مرور میکنین

خیلی کامله

نکات مشاوره ای هم داره

هزینش فقط ۲۰۰ تومن ناقابل

هرکی خواست درخواست دوستی بده 

یه بخشی از برنامه رو نشونش میدم

باورکنین پیشمون نمیشین خصوصا کسی ک زیاد خرج کرده اینم روش ۲۰۰ تومن اینروزا پول یه پیتزا هم نیست😉 حتی برنامه سنگین هم نیست که اذیت بشین میتونین برا ترمیم و نهایی هم بخونین🌹🌹

اره چرا نتونه زندایی و ابجی من ۱۴سالگی بچه دارشدن الان زندگیشونم عالیه البته نصف شهرما همین سنی ازدواج کردن بچه هم دارن

کاربرقدیمم بخاطر اینکه بچم فوت شد خواستم همه خاطرای دوران بارداری و زایمانم پاک شه ازذهنم آرزوم این بود مثل بقیه ازبچم عکس بزارم بگم بلاخره بدنیا اومد دعاکنید دوباره مادربشم😔🙏
۱ سال پیش جصجضجضگگض

چمیدونم والا 

الان وقت ازدواج بود اخه

سوالی درباره فیلم و سریال داشتین بپرسین لطفا اگه سنت کمه و هنوز به بلوغ فکری نرسیدی من و ریپلای نکن چون اگه کسی بخواد قانعتون کنه به نفهمی خودتون ادامه میدین اگرم دیدی جوابتو ندادم یعنی نخواستم به یه تپه کود لگد بزنم                        اندازه یه دونه قاشق چای خوری حس ششم دارم ولی برای سرگرمیه جدی نگیرید 😬😁

کجاش عجیبه برات؟ وقتی ازدواج کرده بعیدم نیست باردار باشه😐💔

تیکر تولدمه🌱✨ بیا تا گل برافشانیم و می در ساغر اندازیم.. فلک را سقف بشکافیم و طرحی نو در اندازیم.. اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد.. من و ساقی به هم تازیم و بنیادش براندازیم