2777
2789
عنوان

کمککککککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 26 پست
سالگرد پدرتونه خدا بیامرزه ولی چطوری از الان به فکر ارایش و رنگ ناخونید مگه نمیدونستید سالگرد پدرتون ...

لاک کاشت نیست 

خدایا...                                                                            نه من آنم که دست ازدعابردارم ،نه توآنی که دست خالی برم گردانی:) 

داش بستگی به عقل خودت و اطرافیان داره🫡💔

امروز 4 فرودین ۱۴۰۲ تصمیم گرفتم واسه شادی روح محمدم هر کاری بکنم نه اینکه خودمو ازار بدم 💔🥲 درسته سخته با نبودش زندگی کردن ولی من برمیگردم به خاطر خانوادم🥲🖤 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لاک کاشت نیست 

خب عزیزم میتونی پاک کنی دیگه سوال نمیخواد که 

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
✌خُوبِتُ میگَن بَدِتُ میخوان تَوَلُدِت نَ وَلی خَتمِتُ میان
ارایش و لاک در شرایط معمولی هم جایز نیست چه برسه به سالگرد پدر!!

باش پس کاری نمیکنم 

خب من تجربه ای ندارم فقط سوال کردم 

خدایا...                                                                            نه من آنم که دست ازدعابردارم ،نه توآنی که دست خالی برم گردانی:) 

به احترام پدرتون نباید آرایش کنید. لاکتون هم پاک کنید.

باشه چشم 

بستگی به فامیلاتون داره، ما برای چهلم هم یه کمی آرایش میکنیم، چه برسه به سال  هیچ کسیم حرف و س ...

عمه ام تو مراسم اولیه پدرم کفش پاشنه بلند تیپ آنچنانی آرایش داشت 

من اون روزا خیلیییی افتضاح بودم سر تا پام تو خاکی بود 

چون بابام بود همیشه تمیز مرتب بودم 

نمی‌خوام نامرتب بد ظاهر بشم بقیه منظورم بد متوجه شدن 

عمه ام تو مراسم اولیه پدرم کفش پاشنه بلند تیپ آنچنانی آرایش داشت  من اون روزا خیلیییی افتضاح ب ...

ببین مرتب بودن با لاک زرشکی داشتن خیلی متفاوته.

بنظرم با مادرت مشورت کنی برای اندازه آرایش خیلی بهتره، رژ هم نزن لطفا

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
ببین مرتب بودن با لاک زرشکی داشتن خیلی متفاوته. بنظرم با مادرت مشورت کنی برای اندازه آرایش خیلی بهت ...

بله درسته 

مامانم خودش میگه من نمیدونم 

منم تجربه ندارم نمیدونم چیکنم چی درسته چی غلط 

لاکت رو بیخیال ولی ارایش نکن ی ضد افتاب

ی سوال لباسم کلا مشکیه مشکلی نداره که ؟ 

بعد لباسام نوعه اولین بار اینجا می‌پوشم مشکلی ندارم ؟