مهتاب_زیبا مدیر استارتر عضویت: 1401/10/27 تعداد پست: 6031 عنوان بهترین کرم دورچشم 91 بازدید | 10 پست به نظرتون چه کرم دورچشمی خوبه که جوش کوچیک زیرچشم نزنیم برای اگزماهم خوب باشه لطفا معرفی کنید 1402/01/04 | 11:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ساریناکامی عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 2562 جوش زیر چشم علت های مختلفی داره من مشاور پوست و مو هستم خوشحال میشم بتونم کمکت کنم فقط زیر چشمت جوش میزنه چطوریه ؟؟ سفیر سلامتی هستم خوشحال میشم بتونم کمکت کنم، یک قدم تا رسیدن به زیبایی و سلامتی🥰🥰🥰🥰🥰🥰
مهتاب_زیبا مدیر استارتر عضویت: 1401/10/27 تعداد پست: 6031 جوش زیر چشم علت های مختلفی داره من مشاور پوست و مو هستم خوشحال میشم بتونم کمکت کنم&nbs ... نه من دورچشمم بیشترمواقع اگزمامیزنه جوش نمیزنه
ساریناکامی عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 2562 نه من دورچشمم بیشترمواقع اگزمامیزنه جوش نمیزنه خوب برای درمانش چی میزنی فقط مرطوبکننده؟؟البته فقط کنترل میشه نه درمان 😊 سفیر سلامتی هستم خوشحال میشم بتونم کمکت کنم، یک قدم تا رسیدن به زیبایی و سلامتی🥰🥰🥰🥰🥰🥰
مهتاب_زیبا مدیر استارتر عضویت: 1401/10/27 تعداد پست: 6031 خوب برای درمانش چی میزنی فقط مرطوبکننده؟؟ البته فقط کنترل میشه نه درمان 😊 قراره برم دکترآلرژی ولی گفتن تا۳هفته قرص حساسیتونخور تابرات تست بزنم بایدتوهفته آینده برم
ساریناکامی عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 2562 قراره برم دکترآلرژی ولی گفتن تا۳هفته قرص حساسیتونخور تابرات تست بزنم بایدتوهفته آینده برم حساسیت غذای نداری ؟یا فصلی البته تست هم خیلی خوبه حتما انجام بده سفیر سلامتی هستم خوشحال میشم بتونم کمکت کنم، یک قدم تا رسیدن به زیبایی و سلامتی🥰🥰🥰🥰🥰🥰
مهتاب_زیبا مدیر استارتر عضویت: 1401/10/27 تعداد پست: 6031 حساسیت غذای نداری ؟ یا فصلی البته تست هم خیلی خوبه حتما انجام بده فصلی که نیست چون دوماهی یه باردرگیرم حتماغذاییه
ساریناکامی عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 2562 فصلی که نیست چون دوماهی یه باردرگیرم حتماغذاییه خودت هم میتونی متوجه بشی پسر منم آلرژی غذایی داره دکتر گفته سه رو ز یبار بهش غذای جدید بده بعد ببین واکنش میده یا نه مثلا به دارچین و بادمجان حساسیت داره سفیر سلامتی هستم خوشحال میشم بتونم کمکت کنم، یک قدم تا رسیدن به زیبایی و سلامتی🥰🥰🥰🥰🥰🥰
ساریناکامی عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 2562 روغن شتر مرغ زدی ؟؟ سفیر سلامتی هستم خوشحال میشم بتونم کمکت کنم، یک قدم تا رسیدن به زیبایی و سلامتی🥰🥰🥰🥰🥰🥰
مهتاب_زیبا مدیر استارتر عضویت: 1401/10/27 تعداد پست: 6031 روغن شتر مرغ زدی ؟؟ نزدم ولی میترسم واکنش نشون بده تاتست بزنم دکترچی بگه
ساریناکامی عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 2562 نزدم ولی میترسم واکنش نشون بده تاتست بزنم دکترچی بگه این روغن یرای درمان اگزماست خاصیت درمانی داره چرا حساسیت بده ؟؟ سفیر سلامتی هستم خوشحال میشم بتونم کمکت کنم، یک قدم تا رسیدن به زیبایی و سلامتی🥰🥰🥰🥰🥰🥰