2777
2789

جوش زیر چشم 

علت های مختلفی داره 

من مشاور پوست و مو هستم خوشحال میشم بتونم کمکت کنم 

فقط زیر چشمت جوش میزنه 

چطوریه ؟؟

سفیر سلامتی هستم خوشحال میشم بتونم کمکت کنم، یک قدم تا رسیدن به زیبایی و سلامتی🥰🥰🥰🥰🥰🥰 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه من دورچشمم بیشترمواقع اگزمامیزنه جوش نمیزنه 

خوب برای درمانش چی میزنی فقط مرطوب‌کننده؟؟

البته فقط کنترل میشه نه درمان 😊

سفیر سلامتی هستم خوشحال میشم بتونم کمکت کنم، یک قدم تا رسیدن به زیبایی و سلامتی🥰🥰🥰🥰🥰🥰 
قراره برم دکترآلرژی ولی گفتن تا۳هفته قرص حساسیتونخور تابرات تست بزنم بایدتوهفته آینده برم

حساسیت غذای نداری ؟

یا فصلی 

البته تست هم خیلی خوبه حتما انجام بده

فصلی که نیست چون دوماهی یه باردرگیرم حتماغذاییه

خودت هم میتونی متوجه بشی 

پسر منم آلرژی غذایی داره دکتر گفته سه رو ز یبار بهش غذای جدید بده بعد ببین واکنش میده یا نه 

مثلا به دارچین و  بادمجان حساسیت داره

نزدم ولی میترسم واکنش نشون بده تاتست بزنم دکترچی بگه

این روغن یرای درمان اگزماست خاصیت درمانی داره چرا حساسیت بده ؟؟