2777
2789
عنوان

بارداری بعد از سقط ممکنه

633 بازدید | 22 پست

من ۳۰ روز پیش سقط کردم ، هنوز بعد از سفط پریود نشدم ،جلوگیری هم داشتم 

چند روز پیش هم یه روز لک دیدم فکر کردم پریود شدم ولی قطع شد، انگار علایم بارداری دارم زیر شکمم سنگین شده یکم سینه هام حساس شده ، زیر دلم تیر میکشه ، به نظرتون اینا بعد از سفط طبیعیه

﷽"فَاصْبِرْ إِنَّ وَعْدَ اللَّهِ حَقٌّ" ...صبر کنید وعده خدا حق است.....

بعد از سقط سونوگرافی رفتی عزیزم؟ مطمئنی افتاده؟

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شرایطت مثل منه 

ازاد شو از بند خویش زنجیر را باور نکن💚 اکنون زمان زندگیست تاخیر را باور نکن 💚حرف از هیاهو کم بزن  از اشتی ها دم بزن 💚از دشمنی پرهیز کن شمشیر را باور نکن 💚خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان💚 تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن💚 بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش💚 زیبا و زشتش پای تو تحقیر را باور نکن💚 تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی💚 از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن 💚خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید💚پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن 💚از گرگ بودن دم نزن انسانم‌گاهی ارزوست 💚ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست💚 تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن 💚مظلوم گر گشنه بود تیری خورد بر قلب من 💚

نه نرفتم چون ۷ روز خونریزی مثل پریودی داشتم و بعدشم لکه بینی و اینها نداشتم دکتر گفت بمون بعد از پریود اولت برو

آره مطمئنم افتاد چون تمام علایمم رفت و دو هفته هم بعد از سقطم تست زدم منفی بود

نه نرفتم چون ۷ روز خونریزی مثل پریودی داشتم و بعدشم لکه بینی و اینها نداشتم دکتر گفت بمون بعد از پری ...

پس از کجا مطمئن شدید که سقط شده!؟ کار دکتر عجیب بوده حداقل برای اینکه بدونه بقایا مونده یا نه باید سونوگرافی میداد.

یعنی فقط با ۷روز خونریزی شدید گفته سقط شده؟

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
شما هم حس میکنی بارداری؟؟ یا طبیعیه این حالتا؟؟

عقب انداختم متاسفانه باید سقط کنم

ازاد شو از بند خویش زنجیر را باور نکن💚 اکنون زمان زندگیست تاخیر را باور نکن 💚حرف از هیاهو کم بزن  از اشتی ها دم بزن 💚از دشمنی پرهیز کن شمشیر را باور نکن 💚خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان💚 تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن💚 بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش💚 زیبا و زشتش پای تو تحقیر را باور نکن💚 تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی💚 از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن 💚خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید💚پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن 💚از گرگ بودن دم نزن انسانم‌گاهی ارزوست 💚ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست💚 تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن 💚مظلوم گر گشنه بود تیری خورد بر قلب من 💚
پس از کجا مطمئن شدید که سقط شده!؟ کار دکتر عجیب بوده حداقل برای اینکه بدونه بقایا مونده یا نه باید س ...

نه عزیزم من بعد از چند روز لک بینی له خونریزی افتادم و یه سقط سخت داشتم یه تیکه گوشت ان ازه نصف کف دست ازم خارج شد و دردم آروم شد بعدش هم هفت روز خونریزی مثل پریودی داشتم

عقب انداختم متاسفانه باید سقط کنم

یعنی شما سقط کردی دوباره بعد از سقط باردار شدی و حالا باید بازم سقطش کنی 

متوجه نشدم درست

یعنی شما سقط کردی دوباره بعد از سقط باردار شدی و حالا باید بازم سقطش کنی  متوجه نشدم درست

نمیدونم سقط بود یا چی فقط زعفرون خوردم مریض شم یهفته خونریزی داشتم الانم باز عقب انداختم نمید ونم چرا 

نه عزیزم من بعد از چند روز لک بینی له خونریزی افتادم و یه سقط سخت داشتم یه تیکه گوشت ان ازه نصف کف د ...

الهی عزیزم چقدر سخت

اما به طور عادی دکتر باید برات سونوگرافی میداد بخاطر بقایا و خطر عفونت.

این که میگم ارتباطی به علائم شما نداره گلم.

درضمن ما توی فامیلامون داشتیم که بچه دوقلو بوده یکیش افتاده بوده توی سونوگرافی معلوم شده

بازم هرطور صلاح میدونید 

نمیدونم سقط بود یا چی فقط زعفرون خوردم مریض شم یهفته خونریزی داشتم الانم باز عقب انداختم نمید ونم چر ...

خووب یه تست بزن تا بدونی بارداری یا نه