2777
2789

مثلا تو جنگل و اینا میشه جوجه بزنیم یا تو جاهای تفریحی چیزی خورد ؟یا اینکه میان گیر میدن خوب همه مسافرن و قاعدتا روزه نیستن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصفهان ک وحشتناک شلوووووووووغ بود 

بابا سرده هوا با بچه چادر زده بودن کنار خیابون بچه ام خانوم سر پا گرفته بود کنار خیابون  جیش کنه  آب نداشت کنارشون و .....خب این چ وضع مسافرت اومدن ادم ب خودش سختی وعذاب بده شلوغی و افتضاح بازاری ب خدا اصفهان همیشه هست آدم یا مسافرت نمیره یا وقتی بره ک خوش بگذرون نه اینکه عذاب ب خودش بده تازه می‌گفت جا گیر نیومده قراره بریم ببینیم شهر های اطراف جادارند  اونم ماه رمضون آدم باید سه سوراخ سمبه پیدا کنه یه چیزی بخوره .....استارتر با شما کار ندارم شهر خودمون گفتم شما ک باز می‌رسد یه جنگلی هست شمال و.....

جایی‌ خوانده بودم که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل می‌دهدو تجربه را زیاد می‌کند. هیچ جا ننوشته‌اند که درد با یک زن، با یک مادر چه می‌‌کند. مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه می‌‌روند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌‌تفاوتی‌ گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز درد چیزی نمی‌روید، و گیسوانی که رقص بر شانه‌های زنانه را به خاطر نمی‌‌آورند. مادرانی بی‌ هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌‌روند چیزی ننوشته است.
اهان یعنی میدن بیرون دیگه ؟ ولی داخل نمیشه غذا خورد ؟

هم بیرون غذا میدن   هم  اونایی که به بیرون دید  داره  پرده کشیدن  داخل  سالن   داخل هم غذا سرو میشه   هم غذاخوریای کوچیک  هم رستورانهای بزرگ    البته من  رشت هستم

معجزهءعشق اتفاق افتاد