2777
2789

بچه ها خواهرم خیلی به بهداشتت اهمیت میده ولی رفته ارایشگاه موهاش و رنگ کرده سرش شپش افتاده منم رفته بودم خونشون رو لحاف دشکاشون خوابیدم یا از برسشون استفاده کردم😭😭😭فوبیای شپش دارم🤒🤒🤒

نه اصلا والا واسه من برعکس بود میدونی چون همون شامپو و داروهای مختلف که به سرت میزنی الکل و مواد شیم ...

بله درسته شما احتمالا همین مواد شوینده موهاتونو داغون کرده

❌🚫لایک نکنید🚫❌ممنونم
در صورتی که کاری به شپش ها نداشته باشی ، یه بار جای مشکوک خوابیدم تا یه هفته با شونه دندون ریز موهام ...

دقیقا درسته همه ی اونایی ک دیدم موهاشون پر شد همونایی بودن ک کاری نداشتن باشپشا

❌🚫لایک نکنید🚫❌ممنونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارو بزن الان پیشگیری کن 

زندگی گاهی دم کردن چای با آلبالوست یا چیدن چند میوه ازدرخت که تورا به ماندن پیوند میدهدزندگی همین لحظه ایست که من تورا نفس میکشم برایت چای میریزم و تمام اندوه جهان را درآن حل میکنم

اگه موهاتو نگاه کنی و دونه های سفید بود..اونا تخم هستن بهش میگن رشک...اونا قبل از شپش ظاهر میشن اگه دیر بفهمی همه اون تخم ها باز میشن و شپش میاد و دوباره اونام رشک میزارن و یه عااالمه میشن

بنظرم منتطر نشین خودشو نشون بده

همین امروز از داروخونه شامپو بگیر و موهاتو شونه کن.

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.