بچه ها خواهرم خیلی به بهداشتت اهمیت میده ولی رفته ارایشگاه موهاش و رنگ کرده سرش شپش افتاده منم رفته بودم خونشون رو لحاف دشکاشون خوابیدم یا از برسشون استفاده کردم😭😭😭فوبیای شپش دارم🤒🤒🤒
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
زندگی گاهی دم کردن چای با آلبالوست یا چیدن چند میوه ازدرخت که تورا به ماندن پیوند میدهدزندگی همین لحظه ایست که من تورا نفس میکشم برایت چای میریزم و تمام اندوه جهان را درآن حل میکنم
اگه موهاتو نگاه کنی و دونه های سفید بود..اونا تخم هستن بهش میگن رشک...اونا قبل از شپش ظاهر میشن اگه دیر بفهمی همه اون تخم ها باز میشن و شپش میاد و دوباره اونام رشک میزارن و یه عااالمه میشن
سریع جلوشو بگیر من بدبخت شدم سر این شپش چند سال درگیر بودم نصف موهام ریخت سرم اگزما زد به دارو مقاوم بود از بین نمیرفت الان از ترسم حتی مغازه میرم شال بخرم اصلا تست نمی کنم