2777
2789

۱_ بعدازشیمی درمانی پزشکان هرگونه علائم بیمار رو طبیعی می‌پندارند وفقط با نسخه دادن اهمیتی به بیمار مبتلا به سرطان نمی‌دهند جوری که حتی با پرداخت پول ویزت پزشک با بیمار زمان صحبت نمیزاره گویا بیمار یک مرده متحرک هستش که وظیفه پرداخت پول به پزشک برای وارد کردن سم دربدنش دارد چند توصیه میکنم برای آنها که به اجبار شینی درمانی میشن اولا قوی باشید و خودتون رو نبازید دکترها ایران دیگه دکترهای سابق نیستند دیگه مرکز درمانی بری برنمیگردی با سلامت کامل بلکه پابسط پرداخت پول به بیماری‌های جدید میباشید درخصوص رهایی از عوارض ودرد ناشی از عوارضی  شیمی درمانی درتماس باشید 

چراینقدرتاپیک درموردسرطان میزنید؟ بااین تاپیکافقط وفقط ترس بیخودی توی دل مامادرامیندازید 

تاپیک قبلتون هم کلی مادرومیترسونه چون همه ی بچه هاحداقل دوتاازاون علائم رودارن 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چراینقدرتاپیک درموردسرطان میزنید؟ بااین تاپیکافقط وفقط ترس بیخودی توی دل مامادرامیندازید  تاپی ...

پیش گیری بهتر از درمان هستش اطاعات عمومی روبالا ببری بهتر ازالتماس به پزشکان هستش اطاعات بالا درامان بودن هستش 

پیش گیری بهتر از درمان هستش اطاعات عمومی روبالا ببری بهتر ازالتماس به پزشکان هستش اطاعات بالا درامان ...

پیشگیری بهترازدرمانه درست ولی بااسترس دادن به مادرانمیشه پیشگیری کرد 

این تاپیکافقط وفقط مادرابیخودی میترسونن 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
چراینقدرتاپیک درموردسرطان میزنید؟ بااین تاپیکافقط وفقط ترس بیخودی توی دل مامادرامیندازید  تاپی ...

تاپیک ها از نظر علمی کاملا غلط و مزخرفن🤌🏻🤦🏻‍♀️

مامان گل اصلا نگران نباش❤🌱

احتمالا ایشون داغ فرزند دیدن یا فرزند بیمار دارن، قطعا سخت هست براشون و من این رو درک میکنم

اما کارها و تاپیک ها نشون میده از نظر روحی بهم ریختن و مدت زیادی تحت فشار بودن

و نیازه خودشون برای بهبود حال روحیشون به روان شناس  یا روان پزشک مراجعه کنن تا بتونن با ترومای این واقعه کنار بیان🤌🏻❤🌱

شما مشکلت با پزشک جماعت چیه؟ کل تاپیکات فقط داری پزشکا رو میکوبی همش هم چرت و پرت

چون امسالی به شما از نبود امکانات پزشکی و کمبود اطلاعات عمومی مردم به نفع خود بهره می‌برید چون هیچ گونه درمانی درهیچ خصوصی  ندارید وفقط بیمار رو توپ فوتبال میکنی به همدیگر وموش ازمایش گاهی میکنید تا بفهمید مشکل چی هستش چرا از اطلاع رسانی وحشت داری از بسته شدن منبع درآمدی حراس داری

شما مشکلت با پزشک جماعت چیه؟ کل تاپیکات فقط داری پزشکا رو میکوبی همش هم چرت و پرت

چرت پرت نسخه های پزشکان هستش وتشخیص های نادرست و فهم وادب تو که اطلاع رسانی درست را چرت پرت می‌پنداری

تاپیک ها از نظر علمی کاملا غلط و مزخرفن🤌🏻🤦🏻‍♀️ مامان گل اصلا نگران نباش❤🌱 احتمالا ایشون دا ...

درسته منم اولش همین حدس روزدم 

من که زیادبه تاپیکای اینجااعتمادی نمیکنم ولی میدونم ممکنه چندتامادردیگه که بی اطلاع باشن بااین تاپیکاترس بیوفته به جونشون 

ازسرطان میگم وپست میزارم چون طی ۵ سال شب وروز درحال تحقیقات دراین بیماری هستم وبه راز کثیف علتش پی بردم وباعث بروز ناراحتی شماها شده 

درسته منم اولش همین حدس روزدم  من که زیادبه تاپیکای اینجااعتمادی نمیکنم ولی میدونم ممکنه چندتا ...

درست میگین و حق میدم بهتون❤🤌🏻

اما پست های استارتر، تاپیک های نی نی سایت و حتی گوگل اصلا منبع علمی درستی نیست

پست های اینجا اصلا نباید باعث نگرانیتون بشه❤🌱

بهترین منبع برای اطلاعات یک پزشک خوب هست

خودتون رو با هر تاپیک غلطی نگران نکنید🤌🏻❤🌱

درست میگین و حق میدم بهتون❤🤌🏻 اما پست های استارتر، تاپیک های نی نی سایت و حتی گوگل اصلا منبع علمی ...

درسته💚

ازسرطان میگم وپست میزارم چون طی ۵ سال شب وروز درحال تحقیقات دراین بیماری هستم وبه راز کثیف علتش پی ب ...

من برادرم داره با این بیماری لعنتی دست وپنجه نرم میکنه واقعا دکترها هیچ چیزی جز کاسبی ندارن کاش فقط یه کم ملایم تر صحبت میکردن با بیمار

ما چی پیدا کردیم که اینطوری خدا رو تو زندگی گُم کردیم؟  من یه خواهرم که دلم بدجور شکسته دلشکسته ام فقط شفای برادرش رو میخواد خدا از عمر من بگیر ولی شفای برادرم رو بده 

پزشکان نیازی به کوبیدن ندارند مراجعه  کن هرساعت ازشب وروز به مراکز درمانی مفید علی اصغر وکودکان امام خمینی وببین حجم مراجعه کنندگان رو وروز بپرس ازش رازی از درمان هستید و آمار مراجعه  وآمار بهبودی رو مقایسه کن وآمار مرک ومیر و برخوردهای پزشکان رو ببین ودرگوگل نظر سنجی درخصوص بیمارستان  مفید وعلی اصغر رو بخون بعد بیا بگو چرت وپرت آفرین