2777
2789

اسمشون نازنین بود اسم شوهرشم محمد 

هر روز تایپیک میزاشتن نذر برای سلامتی همسرشون ،خبری دارین ازشون؟

مراقب خودت باش ، از تو فقط یه دونه تو دنیا وجود داره  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای واییی جدی ؟ خدا رحمتشون کنه

اره دیشب تو یه تاپیکی دیدم الان یادم نمیاد کدوم تاپیک بود استارتر اون تاپیک گفتند اینو 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

این آخرین تاپیکش بود

دل بسپار به خدایی که آفرید آتشی که ابراهیم را نسوزانددریایی که موسی را غرق نکردنهنگی که یونس را نخوردهمه عالم که برای تو بد بخواهداگر خدا نخواهد نمی شود…💙ممنون میشم چشمتون به امضام خورد برام صلوات بفرستید💙ریپ کنید تا منم براتون صلوات بفرسم 💙💓💗
یکی از کاربرها گفتن ظاهراً فوت شدن همسرشون متاسفانه

سلام ن عزیزم تووتاپیکشون که مال روز ۴ فروردینه چیزی نگفتن

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙 السلام علیک یا مولا جانم حضرت مهدی عج💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙 باافتخار شیعه مولا مرتضی علی ع هستم💙خدایاهزاران مرتبه شکر بابت داشتن مولا جانمون حضرت علی ع💙                                                                                            ♦️جسارتابه هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم و درخواست های دوستی قبل و باز نمیکنم♦️

اره دیشب تو یه تاپیکی دیدم الان یادم نمیاد کدوم تاپیک بود استارتر اون تاپیک گفتند اینو 

فکر نمیکنما اخه اخرین پستی ک جواب دادن مال 2 .3 ساعت پیشه هیچ چیز خاصی نگفتن

مراقب خودت باش ، از تو فقط یه دونه تو دنیا وجود داره  
یکی از کاربرها گفتن ظاهراً فوت شدن همسرشون متاسفانه

تا دیشب میگفتن دعاکنید. تاپیک مال ۴ فروردین بود یعنی ۱۲ شب به بعد

یعنی دیشب فوت شده 

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙 السلام علیک یا مولا جانم حضرت مهدی عج💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙 باافتخار شیعه مولا مرتضی علی ع هستم💙خدایاهزاران مرتبه شکر بابت داشتن مولا جانمون حضرت علی ع💙                                                                                            ♦️جسارتابه هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم و درخواست های دوستی قبل و باز نمیکنم♦️

سلام ن عزیزم تووتاپیکشون که مال روز ۴ فروردینه چیزی نگفتن

نمی‌دونم یکی از کاربرها که اسم نامزدش محمد بود می‌گفت که تو اسفند ماه هم همسر این خانم و هم اون کاربری که فکر کنم اسمش یگانه بود و نامزدش محمد که تو کما بود هر ۲ فوت شدن.  ان شالله که صحیح و سلامت باشند و شفا گرفته باشند

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃