2777
2789
عنوان

ریختن‌دوغ روی لپ‌تاپ‌

214 بازدید | 19 پست

امشب‌داشتیم پوست شیر می دیدیم حواسم‌نبود پام خورد به دوغ ریخت‌ تو لپ‌تاپم  زود برش گردوندم و خشکش کردم‌روشنش کردم بعد خشک کردن سالم بود دوست شوهرم تعمیر لپ‌تاپ‌وگوشی داره بنظرتون لازمه بدم به دوستش بازش کنه ؟ اخه تو نت خوندم دوغ وشیر و نوشیدنی های قندی  باید حتما باز بشه تمیز بشه شماتجربشو دارید؟؟

آره بده حتما .میدونی چقدر شده الان قیمتش؟ حیفه تو گرونی .ما لب تاپمون رو حدود ۳ تومن خریدیم پارسال یک قطعه اش خراب شد ۷تومن فقط پول همون قطعه شد .

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره بده حتما .میدونی چقدر شده الان قیمتش؟ حیفه تو گرونی .ما لب تاپمون رو حدود ۳ تومن خریدیم پارسال ی ...

خودمم میگم‌بدم حداقل این کثیفی  که داخلش اتفاق افتاده رو تمیز کنه مطمئنا الان داخلش دوغیه😄

این پوست شیر هم دردسری شد برای همه 🤣

زهرمارم شد 🤣🤣شوهرم‌میگفت بیار روشن‌کن‌جای حساسی بود گفتم‌میسوزه یواس پیو بزن به تلویزیون بقیشو خودشو‌پسرم‌با تی وی دیدن منم درحال سشوار کشیدن🤣🤣🤣

نوشابه آب الکل به مقدار زیاد . . . سالم سالمه😂🤌🏻❤

خداروشکر ..زن‌داداشم‌پارسال یه فنجون چای ریخت تو لپ‌تاپ‌به گفته خودش شوکه شده ترسیده ‌در لپتاپو بسته رفته زیر پتو خوابیده  😂😂سوخت لپ تاپشون‌ داداشم میگفت حالا ریختی اتفاق بود چرا هیچ‌تلاشی نکردی  خشکش کنی😁😁