2777
2789
عنوان

به وقت دلتنگی ....

221 بازدید | 22 پست

۲ ساله جدا شدیم متاسفانه نتونستم فراموشش کنم 

هیچ احد الناسی هم به دلم نبود 

قلبم نمیدونم اصن بی حسه یا نه 

تو وضعیت سر درگمیم

زده بود به سرم تو اینستا یا وات بهش پیم بدم 

تو تل بلاکم...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سر چی کات کردین؟

بحثمون شد شدید حرمت بینمون هم از بین رفت 

هرچی دلش خواست گفت من ساکت بودم چون حالم بد بود 

بهم گفت دیگه هیچ وقت بهم پیام نده و شمارمو پاک کن 

ولی خودش پیام داد بعد ۸ ماه یه سوال چرت پرسید 

منم چون عصبی بودن ازش و توضیحی نداد درمورد رفتار گذشتش باز بحثم شد دلخور بودم ازش نتونستم خودمو کنترل کنم بعد پشیمون شدم 

خیلی خوب بود؟

والا نمیتونم بگم عالی بود قطعا از اونم بهتر هست  و هیج آدمی کامل نیست 

ولی خب بعد اون هرچی آدم بدرد نخور لاشی که سر ۱ هفته پیشنهاد جنسی میدادن سر راهم اومدن 

اونطوری بدتر یادش میوفتادم و دلم‌تنگ میشد

خودش راستش  میگف امیدوارم یه آدمی بیاد سر راهت ۱۰ برابر از من بهنر باشه منو راحت فراموش کنی&nbs ...

عزیزم  سخته فراموشی من تجربه ی اولمه

منم حرمتا شکسته شد یه ماه پیش باز اکی شدیم بااصرار من ولی کینه ای هست و طرفدار خانواده اش

فکرمیکنه من بدم بااینکه کل دنیاعاشق من ورفتارام هستن دلم گرفته امشب بدجور دلمو شکست

عزیزم  سخته فراموشی من تجربه ی اولمه منم حرمتا شکسته شد یه ماه پیش باز اکی شدیم بااصرار من ولی ...

خداروشکر که اوکی شدین 

شما همو بلاکم کرده بودین؟

اینم خیلی کینه ای و مغروره 

ایشالا که رابطتون اوکی بشه و قدرتو بدونه 

منم‌حس میکنم این قدر منو نمیدونه...

عزیزم  سخته فراموشی من تجربه ی اولمه منم حرمتا شکسته شد یه ماه پیش باز اکی شدیم بااصرار من ولی ...

میخواستم‌تو یه پستی از اینستا تگش کنم‌هم‌پست مناسب پیدا نکردم هم‌نمیدونم‌ بعد ۲ سال وارد رابطه شده یانه نمیدونم الان رله یانه 

منم مث تو ی سالو نیمه رفته و خیلی بد تموم کردیم نتونستم فراموش کنم . با هر کی هم میخام اوکی شم ۲ یا ۳ روز کات میکنم واقعا تا حالا هم ب هیشکی نگفتم دردمو .منتظرم برگرده

بحثمون شد شدید حرمت بینمون هم از بین رفت  هرچی دلش خواست گفت من ساکت بودم چون حالم بد بود  ...

والا چی بگم قاعدتا با این توصیفات نباید الان بفکر برگشتن بهم باشید

اما اگه صرفا دلتنگی هست این طبیعیه بلاخره تو انسانی دیگه 

اما بعضی نشدنهای زندگی رو به پای این بذار ک اگر میشد خیلی بد بود 

گریه کن ولی به رابطه ای که تموم شده برنگرد