اخرین فرد روی کره زمین در اتاق نشسته بود که ناگهان در زدند
با اجازه استارتر خانما این متن بالا یعنی چی منظورش
نوشته این داستان ترسناک ترین داستان کوتاهه ؟؟؟
قطره، دلش دریا میخواست. خیلی وقت بود که به خدا گفتهبود.هر بار خدا میگفت «از قطره تا دریا راهیست طولانی. راهی از رنج و عشق و صبوری. هر قطره را لیاقت دریا شدن نیست.»قطرہ عبور کرد و گذشت. قطره پشت سر گذاشت. قطره ایستاد و منجمد شد. قطره روان شد و راه افتاد. قطره از دست داد و به آسمان رفت. و هر بار، چیزی از رنج و عشق و صبوری آموخت.تا روزی که خدا گفت «امروز، روز توست! روز دریا شدن.» خدا قطره را به دریا رساند. قطره طعم دریا را چشید. طعم دریا شدن را. اما...روزی قطره به خدا گفت «از دریا بزرگتر، آری از دریا بزرگتر هم هست؟» خدا گفت «هست.»قطره گفت «پس من آن را میخواهم. بزرگترین را. بینهایت را.»خدا قطره را برداشت و در قلب آدم گذاشت و گفت: «اینجا بینهایت است.»آدم عاشق بود. دنبال کلمه ای میگشت تا عشق را توی آن بریزد. اما هیچ کلمهای توان سنگینی عشق را نداشت. آدم همهی عشقش را توی یک قطره ریخت. قطره از قلب عاشق عبور کرد. و وقتی که قطره از چشم عاشق چکید، خدا گفت «حالا تو بینهایتی، زیرا که عکس من در اشک عاشق است :)
بستگی به خودتون داره اگر دوست دارید نفری ۵ ۶ تکه اگر معمولی نفری ۳ ۴ تیکه اگر کلا عین ما دوست ندارید ۵ تیکه برای دونفر ما آخرشم نمیخوریم گوشتو یا بچهها می خورن یا میندازم
یه جایی خوندم که میگفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم. همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون آخرش نیست وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪 چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی
اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانهها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارممن این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم
من به بسته های ده تایی تقسیم می کنم . انگار نفری پنج تکه در هر وعده
نفری ۵ تیکه تو هر وعده؟؟؟؟😐😐😐
چقددد زیاااد
فککنم نفری دوسه تکه نهایتا کافی باشه چخبره
خودِ عزیزم؛امیدوارم اون اتفاقی که منتظرشی به زودی رقم بخوره، انقد غیرمنتظره که مجبور شی یجا بشینی تا از شُکاش درای، یه لبخند واقعی بزنی و بیای بگی بلاخره اتفاق افتاد🍊☺
من ۴ بسته میکنم ...هر بسته واسه سه نفر کافیه ... مثلا یه وعده باهم میخوریم یه وعده فقط شوهرم ... ه ...
زندگی متاهلی ینی ی وعده خودت گوشت نخوری فقط شوهرت بخوره؟
چرا اخه😑
خودِ عزیزم؛امیدوارم اون اتفاقی که منتظرشی به زودی رقم بخوره، انقد غیرمنتظره که مجبور شی یجا بشینی تا از شُکاش درای، یه لبخند واقعی بزنی و بیای بگی بلاخره اتفاق افتاد🍊☺
اره. چون غذای گوشتی کم درست می کنم اهل گوشت نیستیم .
خب دارم میگم نفری ۵ تا زیاد نیس؟😐
اخه ما خانوادگی فقط نفری ی تیکه میخوریم نهلیت دوتا
نهایت ۲ تا خخخخخ خوب نریزی که بهتره من ۲ نفرم ۱۷ تا بسته میکنم حالا یه کمم اضاف بیاد خورشت توش گوشت ...
اره واقعا کم میخوریم اینکه بقیه اینقد زیاد میخورن برام عجیبه😐
زیاد اهل گوشت خوردن نیستیم