2777
2789
من یکی از بخیه هام باز شد دکتر گفت بعد بیا یه عمل ترمیمی برات انجام بدم ولی من نرفتم

از دیگران شکایت نمی کنم بلکه خودم را تغییر می دهم ، چرا که کفش پوشیدن راحتتر از فرش کردن دنیاست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مه گل بدادم برس. باز نشده.اما بین برش فاصله نیم سانتی افتاده شایدم کمتر. چکار کنم از دوباره بخیهزدن هم میترسم. از سشوار و اب و بتادین و دوش اب گرم و .... استفاده کردم اما میترسم. الان 9 روزه زایمان کردم.
😍😍😍😍😍
الان دست که میزنم صاف نیست یه کم حالت گوشت اضافه داره، دکتر گفت تو زایمان بعدی واست خوشکل می‌کنم!! حالا اگه بچه بخوام!! چند سال دیگه!!!
افق تاریـک، دنیا تـنگ، نومیدی توان فرساست، می دانم! ولیکن ره سپردن در سیاهی، رو به سوی روشنی زیباست!
باید پاهاتو کاملا جفت نگه داری،فقط رو صندلی بنشینی ،از توالت فرنگی استفاده کنی و حتما ملین بخوری که زور نزنی اگه این کارها رو بکنی خیلی راحت و تمیز جوش میخوره و اون گوشت اضافه هم یه مدت بعد محو میشه نگران نباش من این کارها رو دکتر بهم گفت انجام دادم و مشکلی هم برام پیش نیومد