2777
2789

سلام بچه ها

از قبل تایپ کردم 

لطفا راهنمایی کنین که راه درست چیه؟

ممنونم

اگه مستقل بشی منتظر نمیشی یکی واست کادو بخره، خوشحالت کنه!🎁💐                          مستقل که باشی اگه مثل یه ملکه باهات رفتار نشد، میتونی خودت ملکه خودت باشی! 👸🏻👑

بگو

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۵ ماهه عقد کردم. همسرم به گفته خودش خیلییی به روابط خانوادگی شون اهمیت میده و صمیمیت براش مهمه.

برخلاف میلم مجبور شدم به مامان و خواهرش ؛ مامان و آبجی بگم. زیر ذره بین هستم که هر سری با مادر 

و خواهرش دست میدم یا نه یا چقدر صمیمی هستم باهاشون.

سر چهارشنبه سوری فقط برای اینکه با مادرشوهر و جاری‌ها دست ندادم موقع احوال پرسی یه داستانی درست کرد که نگو 🥲🥲

الان اصل کاری رو مینویسم که چه عیدی شد برام 

قبلا تایپ کردم

اگه مستقل بشی منتظر نمیشی یکی واست کادو بخره، خوشحالت کنه!🎁💐                          مستقل که باشی اگه مثل یه ملکه باهات رفتار نشد، میتونی خودت ملکه خودت باشی! 👸🏻👑

مادرش دو سه بار بدجنسی کردناش برام رو شده متاسفانه

از طرفی خیلی روی همسرم تسلط داره و متاسفانه همسرم رو میتونه کامل پر کنه 

من از مادر همسرم دلخوری داشتم، برای عید دیدنی که رفتیم خونشون، دست پدرش رو بوسیدم و از اونجایی که مادرش نزدیکم نشد فقط سلام و تبریک سال نو گفتم

یه دفعه همسرم مثل روانی ها داد زد که آره این (من) بی ادب و بی نزاکته

شعور نداره احترام بذاره و .. همینطوری بلند بلند داشت داد میزد 

متاسفانه خیلی بی حرمتی شد بهم 

فقط سر نبوسیدن دست مادرش

کادویی که پدرم بهش داده بود رو انداخت تو حیاط 

پول نویی که مامانم داده بود رو ریز ریز کرد پرت کرد تو صورتم و …

منم با ماشین آورد در خونمون پیاده کرد 

هیچ خبری هم از خانواده یا خودش نیست تا این لحظه

خاک تو سرت که این همه بی حرمتی به خودت و خونوادت شده و هنوز منتظری یه خبری از اونا بشه فعلا نامزدین اینه یه چن سال بگذره چی میشه،باورم نمیشه که رفتی دست پدر شوهرتو بوسیدی مگه شوهرت دستت پدر مادر تو رو میبوسه،وااای از بس حرصم گرفته نمیدونم دیگه چی باید بنویسم

هر انچه که میخواهیم در ان سوئ ترس است،///تنها کسی که جلوتو گرفته خودتی باور کن بقیه قدرتشو ندارن.  

خدایا توی نامزدی اینه، برین زیر سقف میخواد چی بشه😢 بیشتر فک کن به این قضیه...ایشالا بهترین تصمیم و بگیری🌸

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇