2777
2789

باورم نمیشه بدون هیچ خبری گذاشت رفت 

میخواست منو بچزونه که خوب موفقم شد

تو دلم آتیشه 

کدوم مرد باغیرتی زنشو ول میکنه به امان خدا؟؟؟؟

دعوا کردیم امد سمتم حمله کرد موهامو کشید ۲_۳تام محکم زد تو دستام منم نشستم گریه کردن لباسشو پوشید رفت که رفت

....

.

.

من موندم و یه خونه خالی

امشب کلی گریه کردم😭

خدا چرااااا ؟؟؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از خجالت خودش رفته

خوبه که خونتی

منم شب عید دعوامون شد ولی ای کاش قلم پام میشکست نمیومدم خونه بابام

الان هم دلتنگم هم باید بمونم منتظر 

هم اگ اونجا یودم تاحالا اشتی کرده بودیم ۴ روزم زهر نمیشد

میدونی؟خیلی نگرانم:)حالا نوبت منه ازتون بخوام واسه سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید💙

بذار بره یه لیوان آبم پشتش بریز

بلند شو روحیه ات درست کن برو خونه مامانت سعی کن حال دلت یکم شاد کنی سخته میدونم ولی امکانش هست

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

گند زد تو عیدم دیگه

فک کن ۸ ماهه تلویزیون زد شکوند هی این ماه اون ماه کرد واسه خرید

منم دیگه روز آخر صدام در امد بابا ۲ نفر مهمون بیاد زشته بیا برو بگیر دیگه ش وع کرد فحاشی بعد زد و رفت....

رفت که خودشو راحت کنه یخچال خالی و خرج عید و.....

خدا چرااااا ؟؟؟؟؟
از خجالت خودش رفته خوبه که خونتی منم شب عید دعوامون شد ولی ای کاش قلم پام میشکست نمیومدم خونه بابا ...

اصلا نباید برا قهر برید خونه ی پدر،،،جدا از ب سر زبون افتادن و دخالت بقیه ،دیکه عادی میشه ،خونه ی بابا برا مرحله‌ی قبل جدایی هست  فقط ب نظرم 

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
اصلا نباید برا قهر برید خونه ی پدر،،،جدا از ب سر زبون افتادن و دخالت بقیه ،دیکه عادی میشه ،خونه ی با ...

خودمم همیشه این عقیده رو داشتم الان همش دارم‌میگم‌چکاری بود کردم چکاری بود کردم

هوف

چه کنم حالا؟

میدونی؟خیلی نگرانم:)حالا نوبت منه ازتون بخوام واسه سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید💙
گند زد تو عیدم دیگه فک کن ۸ ماهه تلویزیون زد شکوند هی این ماه اون ماه کرد واسه خرید منم دیگه روز آ ...

عزیزم همدردیم تاپیکمو بخون

منم شوهرم ماشین رو زد خورد و داغون کرد