2777
2789

سلام بچه ها مشکل من اینه دخترم هرکسی رو ترجیح میده بجز من همش دنبال اینه بگه مثلا میخوای فلانی مامان من باشه یا همش گریه میکنه بره بچسبه ب اینو اون بعدم بگه من تورو دوست ندارم نمیدونم چکار کنم خیلی عذاب میکشم انگار منو کلا دوست نداره آدم عذاب میکشه خب میره میچسبه ب ی زن دیگه میگه تو مامانم میشی 

زندگیم فدای پسرام 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیکارش کردی؟

زیاد بهش چسبیدی؟ 

زدش کردی‌؟ 

کار بدی در حقش کردی؟ 

زدیش؟ دعواش کردی؟ داد زدی؟ 

چند سالشه؟ 

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

براش وقت بزار بازی پیاده روی پارک و....

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

با روانشناس کودک صحبت کن گام

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
چهارسالو نیم 

پس سنش خوبه . 

قطعا یه علتی وجود داره همین جوری یهویی به این نتیجه نرسیده

ازش بپرس علت این حرفش چیه ‌. بگو حرفا میتونن مثل یه سنگ سفت و محکم که شیشه رو میشکنه دل ادما رو بشکنن . این حرفات باعث ناراحتی من میشه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
چیکارش کردی؟ زیاد بهش چسبیدی؟  زدش کردی‌؟  کار بدی در حقش کردی؟  زدیش؟ دعواش کردی ...

بخدا هیچ کدوم هیچکس ب اندازه دخترم آزادی نداشته هرچی خواسته خریدم براش فقط حس میکنم دچاره دوگانگی شده چون با مامانم ی جا زندگی میکنیم همش خونه اوناس من بخوامم نمیاد پیشم من میرمم میگه تو چرا اومدی خونه ما کلا نمیبینه منو

زندگیم فدای پسرام