2777
2789
عنوان

سلام

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 113 پست
وقتی کسی کسی رو بخواد براش تلاش میکنه دیگ من دیگ پیگیرش نمیشم  

درسته و خواستن هم داریم تا خواستن. یکی دوست دختر می خواد یکی احساس می کنه باید دیگه همسر بخواد و همونجور که پیشتر گفتم بهتره پسر پیگیر باشه که دست کم بدونی علاقه هست که بخوای کاری کنی پاسخی بدی و پیش بری ببینی آینده چی میشه و با هم جور در میاین یا نه.

هر چی خدا بخواد همون میشه!     

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استوری شو ندیدم بعد شب ی استوری گذاشتم بنظرتون دارم راه رو درست میرم؟

چون هنوز رابطه جدی نشده بهتره همچنان صبر کنید ایشان خودشان به شما نشان بدهند حسی چیزی نسب به شما دارند که دست کم بدانید قراره رابطه ای جدی و هدفدار شکل بگیره یا نه.

پس یعنی استوری شو نبینم دیگ؟

چون ندیده بهتره شما هم همینجور رفتار کنید که احساس نکنه انگار شما بیشتر... . باز هم میگم اگه به اونجا رسیده بودید که ایشون پاپیش گذاشته بود و دیگه چند باری هم انجام داده بود دیگه میشد بی خیال این چیزها شد و یکی من یکی اون دیگه نگفت.