2777
2789
عنوان

سلام

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 113 پست
اشکالی نداره اگه انجام بدید چون خودش هم این کار رو کرده بوده 

دو تا استوری گذاشته بود دوتاشو مجبور شدم لایک کردم چون بهم ربط داشتن بنظرت خودمو سبک نکردم ؟ اخه وقفه افتاده بود بین استوری ک دیدم و بعد دوباره رفتم لایک کردم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه نیومده هنوز استوری مو ببینه

میاد میبینه...حالا دیرتر یا زودتر. شما هم تلاش کنید پشت سر هم واکنش نشون ندید مگه اینکه دیگه ایشون خودش هم در این میون یه واکنشی نشون بده.

هر چی خدا بخواد همون میشه!     
میاد میبینه...حالا دیرتر یا زودتر. شما هم تلاش کنید پشت سر هم واکنش نشون ندید مگه اینکه دیگه ایشون خ ...

واکنش نشون نداد منم دیگ بهش اهمیت نمیدم فقط اومد دید و استوری مو و رفت منم دیگ استوری شو نمیبینم 

واکنش نشون نداد منم دیگ بهش اهمیت نمیدم فقط اومد دید و استوری مو و رفت منم دیگ استوری شو نمیبینم&nbs ...

بر  اساس واکنش ایشون شما واکنش نشون بدید بهتره و دیگه کسی درگیر رابطه ای بی سرانجام هم نمیشه. 

استوری شو ببینم بنظرتون؟ 

نه. هر وقت دید و واکنش نشون داد شما هم همون کار رو انجام بدید.منظورم اینه جوری نباشه ایشون احساس کنه هنوز هیچی نگفته شما اینجور پیگیر هستید!

نه. هر وقت دید و واکنش نشون داد شما هم همون کار رو انجام بدید.منظورم اینه جوری نباشه ایشون احساس کنه ...

باشه دیگ استوریشو نمیبینم اگ بخواد خودش میاد منم زندگی مو میکنم 

نه. هر وقت دید و واکنش نشون داد شما هم همون کار رو انجام بدید.منظورم اینه جوری نباشه ایشون احساس کنه ...

وقتی کسی کسی رو بخواد براش تلاش میکنه دیگ من دیگ پیگیرش نمیشم 

باشه دیگ استوریشو نمیبینم اگ بخواد خودش میاد منم زندگی مو میکنم 

چون بهتره دخترخانمها شتاب نکنند در ابراز عشق و علاقه و صبر کنند تا اون آقا پسر پیشگام باشه  و البته هدفش هم رابطه دوست دختری دوست پسری نباشه این چیزها این رو گفتم.