کراشم عید رو تبریک گفت ب نظرتون اگ استوری هاشو لایک ک کنم ممکنه بیاد پست بفرستم واسم؟ یا پست براش بفرستم ؟ یعنی اگ بخواد حرف بزنه با لایک کردن استوری هم میاد جلو ب نظرتون؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره خداکنه بتونم از پسش بر بیام فعلا ن استوری مو هنوز ندیده
اگه به آرامی و بدون شتابزدگی پیش بری مشکلی پیش نمیاد چون دیگه دست کم دستت میاد که ارزش این رو داره که به هر دوتون فرصت شناخت بیشتر برا هر چه جدیتر کردن رابطه بدین یا نه.
شما هم همین کار رو برا ایشون انجام بدید البته نه اینکه تا دیدید..کمی فاصله زمانی باشه بد نیست. البته باز هم میگم شناخت که بیشتر شد و رابطه صمیمی تر دیگه یکی من یکی شما ندارید با هم.
باشه اونوقت اگ تا آخرش فقط هی لایک کردیم میخوا چی بشه اگ بخواد خب حرف میزنه دیگ؟
هنوز که مشخص نیست. اونجاست که دیگه اندازه علاقه ایشون مشخص میشه که میخواد ادامه بده و اگه بله که اونجور دیگه میشه کم کم هدفش رو هم پرسید که دیگه وارد رابطه بی هدف و برنامه نشده باشید.