2777
2789
عنوان

خواستگاری

251 بازدید | 13 پست

سلام دوستان خیلی خوش اومدید به تاپیکم💟🙏

یه مسئله ای بدجور ذهنم رو درگیر کرده واقعیتش من اصلا هیچ دوست پسری نداشتم تا این سن،۲۱سالم هست ،همسایه خواهرم گفتن به خواهرم که خیلی از خواهرتون خوشن میاد کاش عروسم بشه میخان بیان خواستگاری من چیکارکنم بهشون بگم بیان یا ن؟

طبق گفته شده خواهرم ب من اون آقا هم مث من دانشجو هست, سطح درآمدش هم خوبه از همه لحاظ اوکیه من واقعیتش ندیدمشون مشکل من این هست فعلا قصد ازدواج ندارم موندم چیکارکنم کنم واقعا ,دوستم میگفت فعلا با اون آقا در ارتباط باشین همدیگر رو بیشتر بشناسید بعد اوکی شدین بگید بیان خواستگاری ،بنظرتون چیکارکنم دوستان 

دیگه همه چیز عادت شده نه سختیا درد دارن، نه خوشیا لذت.️ وَ خَاطِرِاتی کِـ تِکرارِشان آرِزُوس♡،همون دختری باش که همه جا حرف از rahموفقیتشه♥️⃟🌙 ،در حال تلاش برای تبدیل رویاها به واقعیت✨️ ،خدایا شکرت اکثرا رویاهام و هدف هام به واقعیت رسیدند و فقط چند تا هدف های دیگم موندن اونا رو هم با کمکت میرسم،دُنـیـٰایَـم ڪِـنـٰارِ طُ زیـبـٰا شُـد 💍𝒩❤️✨️،میگذرانیم جهان گذرا را..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه همه چیزش خوبه چرا از دستش بدی

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
با دوستت موافقم

مچکرم عزیزم بابت نظر دهیت🙏🌹

دیگه همه چیز عادت شده نه سختیا درد دارن، نه خوشیا لذت.️ وَ خَاطِرِاتی کِـ تِکرارِشان آرِزُوس♡،همون دختری باش که همه جا حرف از rahموفقیتشه♥️⃟🌙 ،در حال تلاش برای تبدیل رویاها به واقعیت✨️ ،خدایا شکرت اکثرا رویاهام و هدف هام به واقعیت رسیدند و فقط چند تا هدف های دیگم موندن اونا رو هم با کمکت میرسم،دُنـیـٰایَـم ڪِـنـٰارِ طُ زیـبـٰا شُـد 💍𝒩❤️✨️،میگذرانیم جهان گذرا را..

دوستت راست میگه 

خب چرا نیاد خواستگاری

بزار بیاد بعد اگر نخواستی ردش میکنی ،

اگه این امضا رو دیدی اتفاقی نیست خدا خواسته حتی اگه شده یه صلوات برای شفای بیمار عزیزم بخونید ممنونتونم 🙏🙏🙏🙏💚 روزی ما دوباره کبوترهایمان را🕊️پیدا خواهیم کرد🌝و مهربانی دست زیبایی را خواهد گرفت🦋و من آن روز را انتظار می‌کشم🌱حتی روزی که دیگر نباشم...   برای زندگی کردن در میان آدمیان، باید برای همه، با هر خصوصیتی که دارند، هرقدر هم نابهنجار باشد، حق وجود قائل باشیم و فقط می‌توانیم بکوشیم که از خصوصیاتشان برحسب نوع و کیفیتی که دارند استفاده کنیم. اما نه می‌توانیم امیدی به تغییرشان ببندیم، نه چنان که هستند محکومشان کنیم. این درست مصداقِ این ضرب المثل است که: زندگی کن و بگذار زندگی کنند                          🚌  ته اتوبوس...آن صندلی آخر،کنار شیشه....بهترین جای دنیاست ...

دوستت راست میگه 

خب چرا نیاد خواستگاری بزار بیاد بعد اگر نخواستی ردش میکنی ،

ممنون عزیزم اینم نظر خوبیه

اگه همه چیزش خوبه چرا از دستش بدی

واقعیتش فوبیای ازدواج دارم چشمم از ازدواج ترسیده از پس که دور اطرافم دیدم فقط دعوا دارن از زندگیشون منم ترسم گرفته که یوقت خدانکرده برای منم رخ بده در اینده🤒

ممنون عزیزم اینم نظر خوبیه

خواهش میکنم عزیزم انشالا خوشبخت و موفق باشی در زندگی💚😍

اگه این امضا رو دیدی اتفاقی نیست خدا خواسته حتی اگه شده یه صلوات برای شفای بیمار عزیزم بخونید ممنونتونم 🙏🙏🙏🙏💚 روزی ما دوباره کبوترهایمان را🕊️پیدا خواهیم کرد🌝و مهربانی دست زیبایی را خواهد گرفت🦋و من آن روز را انتظار می‌کشم🌱حتی روزی که دیگر نباشم...   برای زندگی کردن در میان آدمیان، باید برای همه، با هر خصوصیتی که دارند، هرقدر هم نابهنجار باشد، حق وجود قائل باشیم و فقط می‌توانیم بکوشیم که از خصوصیاتشان برحسب نوع و کیفیتی که دارند استفاده کنیم. اما نه می‌توانیم امیدی به تغییرشان ببندیم، نه چنان که هستند محکومشان کنیم. این درست مصداقِ این ضرب المثل است که: زندگی کن و بگذار زندگی کنند                          🚌  ته اتوبوس...آن صندلی آخر،کنار شیشه....بهترین جای دنیاست ...

خواهش میکنم عزیزم انشالا خوشبخت و موفق باشی در زندگی💚😍

قربونت برم مرسی جانم همچنین❤🤗🥰