2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه هزینه ی بنزین یکم ضایع هست خدایی

سختی هایی که کشیدم باعث شد تا عزت نفس نداشتم بهم برگرده و قدر و ارزش خودم رو بیشتر بفهمم. سختی ها همیشه بد نیست گاهی آنقدر با یک ناراحتی خرد و ریز ریز میشی که انگار دوباره از تکه هات یک من جدید ساخته میشه اما این بار یک من قوی تر! محکم تر! 

اون مهمون هم بار آخرش میشه که با شما بیاد سفر 

چون اگر اون مهمون نبود شما که بالاخره همون قدر هزینه ی بنزین ماشینتون میشد

سختی هایی که کشیدم باعث شد تا عزت نفس نداشتم بهم برگرده و قدر و ارزش خودم رو بیشتر بفهمم. سختی ها همیشه بد نیست گاهی آنقدر با یک ناراحتی خرد و ریز ریز میشی که انگار دوباره از تکه هات یک من جدید ساخته میشه اما این بار یک من قوی تر! محکم تر! 

بستگی به وضعیت مالی راننده داره

ولی بهتره دونگی باشه

دوستان عزیزی که تمایل به همراهی در گروه ختم قرآن المهدی(پیام رسان ایتا) دارند در خصوصی بهم درخواست بدهند لینک گروه رو براشون ارسال کنم. 

می شه دیگه استهلاک ماشین با شما بنزین هم دنگی 

البته گاهی دنگی آنقدر تو ریز مسائل نمی رن 

هر طور توافق کردید

لطفا برای این که به بهترین نحو سلامتی ام  برای همیشه برگرده یه حمد بخونید 🌹🤲🏻

بستگی به خودتون داره بعضیا از همون اول ی پولی میزارت وسط همه رو از همون خرج میکنن.اگه مسیز کوتاهه و هزینه بنزین زیاد نیست بنظرم نگیرید بهتره جز اینکع اون طرف خیلی اصرار کنه وگرنه برا دویست سیصد تومن خرج اضافه خودتون کوچیک نکنید

یعنی واقعا ملت به فکر یه ریالشون هم هستن! 

خدایی منظورم با استارتر نیستا اما من دارم با خودم فکر میکنم که چه جاهایی خرج کردم و هیچ چشم داشتی هم نداشتم