2777
2789

بچه ها دلم گرفته خسته ام غمگینم کلافه ام هیچ کس منو نمیفهمه 

همیشه باید خواسته هامو به زبون بیارم همیشه باید به زور بدستشون بیارم همیشه من باید تو قهر ها پیش قدم بشم و ناز بکشم خسته شدم 😭شوهرم دوسم داره ولی دائم نق میزنه دائم گیر میده مسخره میکنه سرکوفت میزنه اخلاقش اینجوریه ولی منم تحملی دارم غرور دارم دختر مستقلی هستم تو سری خور نیستم ولی ایوب هم نیستم دیگه دارم منفجر میشم 

همه کار برام میکنه ها ولی نصف و نیمه ولی بعد از چشمم درش میاره مثلا امروز بردتم بیرون تو بازار گشت بزنیم من هیچی تو عید نخریدم حوصله اشو نداشتم بخرم امروز گفتم شاید یه چیزی چشممو بگیره بخرم به قسمت زنونه ها که میرسیدیم کلافه بود خسیس نیستا نمیدونم چش بود هی میگف اگه چیزی نمیخوای بریم منم قهر کردم رفتیم نمیفهمه برای چی قهرم همیشه خودم باید بگم فلان جا فلان کردی و ... دوسش دارما ولی احساس میکنم با یه گاو ازدواج کردم 

تا وقتی حالم خوبه کنارمه به محضه اینکه چیزیم بشه فرار میکنه میگه طاقت ندارم حال بدتو ببینم خو من یکیو میخوام تو مریضیام کنارم باشه تو حال خوشی که همه دورم هستن خودش که مریض میشه باید مثه پروانه دورش بگردم اووووف

الانم قهره نمیدونمم برای چی ولی دیگه نمیخوام برم جلو دیگه نمیخوام ناز بکشم هرچی میخواد بشه روش باز شه نیاد طرفم اصلا بره دیگه پیداش نشه والا دیگه برام مهم نیستش جامم جدا کردم ولی خو خوابم نمیره تو این ۴ روز این سومین قهرشه خسته شدم

ببخشید طولانی شد کسیو ندارم که بتونم باهاش حرف بزنم همه سریع قضاوت میکنن سریع جای ادم تصمیم میگیرن اومدم اینجا حداقل یکم سبک بشم

این۵امین کاربریمه 😉

آخی

هعی روزگار

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا منت کشی نری حتی اگه دوماه شد بذار خودش بفهمه اشتبا کرده اگه هردفعه شما پیشقدم بشی لوس میشه فک میکنه همش مقصری که پیش قدم میشی انقدر بدم میاد مردا عین بچه قهر کنن آخه بگو نکبت بزرگ شدی مرد شدی سبیل درآوردی این قهربازیها  چیه مث بچهای کوچک 

وخدا زمین رو گرد آفرید. که از چپ زدی از راست بخوری
عزیزم...از من میشنوی با مرد جماعت خرید نرو من یبار وسط بازار ب شوهرم گفتم دیگه التماستم کردم بام نیا ...

پس شوهر کردم برای چی کار های خونه رو  که من بکنم کارهای بانکی رو که من بکنم برنامه واسه همه چی از خوراک تا پول و ..... هرچی که فکرشو بکنی که من بریزم مریض میشم خودم درمان کنم همه کارا با منه یه خرید ازش نمیاد بخوره تو سرش قهرش به چیه 

خدایا  کسایی که این اخلاقارو دارن اسباب زندگی شونو جور نکن ما دخترا گرمیم نمیفهمیم داریم چه غلطی میکنیم والا بخدا

این۵امین کاربریمه 😉
اصلا منت کشی نری حتی اگه دوماه شد بذار خودش بفهمه اشتبا کرده اگه هردفعه شما پیشقدم بشی لوس میشه فک م ...

خیلی لج بازه خیلیییییییی اگه من نرم شایدبه سال هم بکشه قهرش منم ادمیم نه قهر میکنم نه میتونم بزارم کسی قهر باشه باهام بخدا قهرهای من ۲ساعت بیشتر نمیشه 

این۵امین کاربریمه 😉
منم دیشب آروم و قشنگ باهاش حرف زدم جوری که به دیوار میگفتم ترک بر میداشت..امروز صبح بیدار شد انگار ن ...

انگار تو گوش خر یاسین خوندی خدا با چه انگیزه ای اینارو خلق کرد نمیدونم

این۵امین کاربریمه 😉
چقدر حال و اوضاعت مثل منه دقیقا شوهر منم تا حدودی مثل توئه  منم امروز باهاش قهر کردم ولی با ا ...

کاش زودتر عاقل میشدن خدایا نمیخواد به ما صبر بدی اینارو زودتر ادم کن احساس پیری میکنم

این۵امین کاربریمه 😉
 من دگ نا امید شدم از آدم شدنش بیشتر دعا میکنم که خدا به خودم صبر بده 

من صبر نمیخوام اگه اون ادم نمیشه منو مرگ بده راحت شم کاشه تو یه لحظه میمردم راحت میشدم این بمونه و این اخلاق گوهش ببینم کی میتونه تحملش کنه

این۵امین کاربریمه 😉
🥴کارای بانکی رو‌لاقل بده اون بکنه ولا خریدو میگم خودت تنها بری راحتری 

بلد نیس هیچ کاری جز شغلش رو بلد نیس من زرنگم از هرچی بگی سردر میارم ولی اون نه سوزش اینجاس دائم میگه زرنگ باش فلانی رو ببین درصورتی که مثه من تو کل خاندانشون نیس وقتی میگم مامانتو ببینم یاد بگیرم یا اجیتو میگه اوناااااا  اونا نون میپزن اونا ... درصورتی که تموم دقدقه روز و شبشون شکمشونه و بس

این۵امین کاربریمه 😉