2777
2789
عنوان

بچه ها تروخدا بیایید شوهرم منو داره میکشه بخدا دیگه طاقت ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 7578 بازدید | 77 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما بچه داشتید؟ چکار کنم به نظرت واقعا موندم طلاق بگیرم وضعیتم بهتر میشه؟  هر چند مشاور گفت ط ...

نه خدا رو شکر بچه نداشتم،

اونم مادرش دیکتاتور بود ، با کل فامیلای من کات بودیم فقط اجازه میداد خونه مادرم برم اونم نیم ساعته برم میگردوند، تا سر کوچه حق نداشتم تنها برم اگه گوشه پرده اتاق یذره اونور تر میرفت دعوا راه مینداخت میگفت تو باز کردی پسرا رو دید بزنی، دو تا خونه داشت ولی مجبورم کرده بود با مادرش تو یه ساختمون زندگی کنم مادرش میگفت عروس باید ۸ صبح از کارای خونه اش تموم بشه ۹ صبح ناهارش آماده باشه اونقدر وسواسی بودن هر روز بعد از جارو که میکشیدن یه دور فرشها و مبل ها رو شامپو فرش میکشیدن منم مجبور میکردن انجام بدم 

اووووو اونقدر زیاده که....

اینم خودش خیانت کرد راحتم کرد

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

نه خدا رو شکر بچه نداشتم، اونم مادرش دیکتاتور بود ، با کل فامیلای من کات بودیم فقط اجازه میداد خونه ...

مغزم سوت کشید 

امیدوارم ازین به بعد زندگی راحت و خوبی داشته باشی ❤️

برای منم دعا کن خودمو این بچه رو بتونم نجات بدم 

مغزم سوت کشید  امیدوارم ازین به بعد زندگی راحت و خوبی داشته باشی ❤️ برای منم دعا کن خودمو این ...

قربونت عزیزم  

ان شالله شرایط زندگی تو هم بهتر بشه

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

نه خدا رو شکر بچه نداشتم، اونم مادرش دیکتاتور بود ، با کل فامیلای من کات بودیم فقط اجازه میداد خونه ...

یا خدا...به زندگی خودم امیدوار شدم

امیدوارم از این به بعد زندگی خوبی داشته باشی و جبران شه برات

یا خدا...به زندگی خودم امیدوار شدم امیدوارم از این به بعد زندگی خوبی داشته باشی و جبران شه برات

قربونت عزیزم ممنون

شاید اتیسم داره چون افراد اتیسم بعضیاشون در یکسری زمینه ها باهوشن و اوناام فکر کردن که نابغست علایمشون خیلی به اتیسم میخوره اگر اینقدر رفتاراش عجیبه راهی جز جدایی ندارین خودتون برین سرکار و حرفای مادرتونم مهم نباشه

بخدا اگر دو دقیقه باهاش حرف بزنی میفهمی هیییچی نیست حتی یک انتقال ساده پول با گوشی رو هم بلد نیست هی ...

ببخشید شما میگید شوهرتون کارمنده در حالی که بلد نیست با گوشی پول انتقال بده پس سرکار چجوری کارشو انجام میده؟از پس انجام کارش بر میاد؟

سلام 

امروز تقریبا از صبح هر وقت بیکار شدم تاپیک پربازدید شمارو خوندم . 

هیچوقت فکر نمی‌کردم شخصی مثل من هم باشه

با هر جمله ات درد کشیدم

خیلی زیاد درکت میکنم

داستان زندگی من پر از فراز و نشیبه. حتی در حوصله خودمم نیست که بخوام تعریف کنم .

فقط اومدم اینجا که بگم هر چه زودتر تمومش کنی بهتره .

اون بچه رو نجات بده . تو نسخه‌ی کامل از زندگی منی . البته خیلی بهتر و سبک‌تر . اما فرقی نمیکنه . دو سه مورد شباهت ما برای اینکه بتونم به خودم اجازه اظهار نظر بدم کافی بود .

من پسرمو نتونستم نجات بدم . پسر من بیست سالشه و درگیر کلی مسائل روحی شده که مسببش ترس از جدایی و طلاق منه. منم خودمو وقف کردم بلکه شوهرم خوب و سالم بشه . نشد . خانم عزیز راست و حسینی بگم اینا درست نمیشن. اینا ریشه اشون در جایی قرار داره که نمیشه تیمارشون کرد . فقط خودتو از بین میبری و اون عزیز کوچولو رو .( دور از جونش) فقط فرار کن. به هیچی فکر نکن و هرچه سریعتر اقدام کن و خودتو پسرتو از اون زندگی مسموم بیرون بکش.

من موندم و سوختم و پسرمم سوزوندم . تو اشتباه منو تکرار نکن 

تو پربازدید ننوشتم که حتما بخونی و قاطی اون همه پیام نشه . موفق باشی

استارتر من یه پسر دارم مثل تو و واقعا دلم به حال بچت می سوزه خیلی.راستش پربازدیدتم خوندم اونجام برات نوشتم خودتو پسرتو نجات بده بچه گناه داره.گفتی دست مادرتو بوسیده خیلی ناراحت شدم.به خدا بی پدری خیلی بهتر از بدپدریه.این جمله رو همیشه شوهرم میگه.اونم از بچگیاش برام میگه که باباش اصلا بهشون توجه نمیکرده و فقط به فکر خودش بوده.میگه مادرم هرروز باهاش دعوا میکرد اینم میگه بابام هیچوقت تو بدنرین حال مارو دکتر نمیبرد همیشه فامبلا باید میبردن

به مرور خیلی خیلی بدتر شده اصلا نمیتونم نگاش کنم چشماش پر از خشم و اضطراب و نفرته اصلا مهربون نیست خ ...

عزیزم من تاپیکاتو خوندم چرا جدا نمیشی. اگر توو دادگاه ثابت بشه ک این ادم قرص مصرف میکنه و مشکل روحی داره و شما قبل از ازدواج از بیماریش خبر نداشتی به راحتی حکم طلاقو میدن. این اقا کلکسیونی از اختلالاته‌ و اختلال شخصیت از همه پررنگ تره. ب حرف کسایی ک میگن بشین باهاش حرف بزن یا بخاطر پسرت تحمل کن گوش نده. این حرفای قرون وسطایی رو بریز دور. شما و پسرت حق دارین از زندگیتون لذت ببرید و مجبور به تحمل هیچ چیزی نیستین. به خانوادت بگو همراهت بشن و پروسه ی طلاق رو شروع کن.