2777
2789

داستان اصلی راپونزل به قشنگی انیمیشن نیست💀.

اسم اصلیش "باربارا" هست و جزو خانواده سلطنتی محسوب میشه.

در جایی زندگی میکنه که همه بُ.ت پرستن و رسم دارن دختر ها در سن کم ازدواج کنن تا از شیا.طی.ن دور بمونن...🫡

باربارا به سن ازدواج میرسه و از سلطنت های مختلف به خاستگاری اون میان، اکثر اونهارو رد میکنه و عاشق پسری مسیحی میشه.

پدر باربارا بشدت از مسیح.ی ها متنفر بوده و باور داشت که اونها کافر واقعی هستند و سعی میکرد این دو رو از هم دور نگه داره اما نتونست و باربارارو در برج بلندی زندانی کرد

و اونقدر اونجا زندانی بود که موهاش به ارتفاع خود برج بلند شد...✨🌚

همون پسر مسیح.ی عشق باربارا تمام این سال ها پشت بوته ها هر روز موهای باربارا رو تماشا میکرد و روزی که دید موهای باربارا انقدر بلند شده که زمین میرسه تصمیم میگیره از برج با موهاش بالا بره و عشقش رو پس از سال ها ببینه.

اما یکی از سرباز ها متوجه میشه و در ازای گرفتن پاداش این خبر رو به پادشاه میده.

پادشاهم سریعا به برج میره...🤐💔

پدر باربارا بُ.ت‌ پرست بوده و وقتی متوجه این اتفاق شد فکر کرد دخترش دیگه کافر شده و موقعیتش پیش بقیه درباریان خراب میشه.

پس پسرک رو جلوی باربارا ناجوانمردانه کش.ت و بعد گزاشت چند روز جن.ازه اون پسر رو ببینه بلکه بفهمه مسیح.ی ها ضعیفن.

ولی باربارا پای عشقش موند و با اندک لباسی که داشت سعی میکرد عشقش رو مداوا کنه...🥲

پدرش که دید باربارا هنوز بت‌.پر.ست نشده برای عبرت دیگران سر دخترش رو برید و از موهاش از همون برج آویزون کرد و این دو عاشق هیچوقت دفن نشدند 🖤🥺

عرررررر

میخوای بحث کنی لطفا ریپ نزن😒   وزن فعلی:۶۳😍   هدف اول:۵۹😍   هدف دوم:۵۵😍هدف آخر :۵۰😍که البته انقدر که مریض میشم خودش داره به صورت اتوماتیک کم میشه نیازی به تحرک وبشین پاشوی من نداره😂پیش به سوی زندگی بهتر با سرعت نور 💪 اگر امضامو دیدی برای سلامتی همه ی بیمارا و تندرستی هممون یه حمد بخون 😍حالا چه بیمار نوزاد چه بیمار پیر چه جوون چه جنین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی من یجور دیگه شنیدم داستانو

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

با یک تاپیک کودکیمو خراب کردین😂

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖