2777
2789
عنوان

قطع ارتباط با خانواده شوهر

794 بازدید | 42 پست

سلام 

من پدرم نوزده روزه فوت کرده 

وما رسم داریم اولین عید اقوام میان خونه مون بر تسلیت 

خانواده شوهرم که سه تا خواهر داره و پدرومادرش اصلا خونه من نیومدن و حتی پدرومادرشوهرم عید خونه مادرم هم نرفتن 

البته یکی ازخواهر شوهرام دیشب اومد فقط

چون ما گله کردیم که چرا مثل غریبه اومدین ورفتبن 

یه زنگ نزدن حال منو بپرسن و حتی خونه شخص من نیومدن

بهانه کردن میگن چرا گله کردین .چون گله کردین ما نمباییم 😒😒😒

پدرومادرشوهرم هم میگن نباید پسرمون به دخترمون گله کنه .پدرشوعرم میگه مادروخواهر ارزش شون‌بیشتر از زنه .باید پسرم طرف دخترم باشه نه زنش

ومادرشوعرم میگه من سرما خورده بودم رفتم خونه مادرت ولی بعدش مادرت به من زنگ نزد حالمو بپرسه ( توقع داره پدرمن یه هفته بود فوت کرده بود .ماحال روحیمون خراب بود من و مامانم زنگ بزنیم حالشو بپرسیم که سرما خورده.انگار چه بیماری داشت)

یا میگه تومجلس ختم پدرت وارد مسجد شدم به پای من بلند نشدی.من کلا درحال گریه وبیقراری بودم .چه حالی داشتم که به پای اون پاشم 

ما تاحالا چن بار قهر کردیم و بعد یه سال یا چند ماه .من و شوهرم پیش قدم شدیم آشتی کردیم .مثل زمانیکه پدرشوعرم تو دعوا با شوهرم بهش فحش ناموس داد وغیره 

ولی این سری چون تو بدترین حال زندگیم تو اولین عید پدرم نیومدن بهدشوعرم گفتم برهمیشه من باهاشون قطع ارتباط میکنم 

توهم خودت می دونی 

به نظرتون تصمیم درسته 

بهترین کار ممکنه

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله درسته 

من همچین ادمیو از زندگیم حذف میکنم همه حرفاش بهانه زر زر مفت ببین اهل بی احترامی نیستم ولی خودمو گذاشتم یکککککک لحظه جایه تپ اتیش میگرفتم  اکر پدر شوهرم این حرفو بهم بزنه  یه‌چیزیم من بارش میکردم و تمام 

خدا پدرت رحم کنه سعی کن تو گورستان قبرستان زندگی نکن مهمم نباشه کی اومد مگ مرده با اومدن اونا زنده م ...

قبول دارم حرفت 

حتی به خدا بدترین توهین ها رو شنیدم ولی همیشه خودم پیش قدم شدم .چون از قهر وکدورت متنفرم

ولی خب وقتی نمیان باحالت قهر ینی قطع ارتباط دیگه 

حتی چند شب پیش پدرشوعرم زنگ زد بهم گف چرا شوهرت به دخترم گله کرده دیگه باما رفت وامد نکنید 

منم گفتم این چه حرفیه .خواهروبرادرن حالا یه بحثی کردن 

شما دخالت نکنید 

حتی باشوهرم رفتم خونه شون .شوهرم پدرشو بوسید و اومدیم 

نمیان خب ینی قطع ارتباط دیگه

فوت پدرتون رو تسلیت میگم و امیدوارم خدا به شما و خانوادتون صبر بده من طبق تجربه شخصی خودم معتقدم که هرچی نسبت به عملکردهای خانواده همسرت بی تفاوت باشی آرامش بیشتری داری .اگه برا عرض تسلیت اومدن ازشون تشکر کن اگرم نیومده اصلا بهشون گله نکن فقط صبور باش و وقتی تو شرایط امروز تو قرار گرفتن زیرکانه تلافی کن سرسنگینی چند دقیقه بدون کلام برو و بیا خونتون.رفتن خونشونم اگه آرامشت رو بهم میریزم خوب نرو اگرم رفتی خیلی زود برگرد

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
کو ن لقشون بیخیال منم قطع رابطه کردم یکی از خانوادم فوت کرد نیومدن  اصلا تواین موقعیتها نداشته ...

میبینی چقدر قلب آدم می‌شکنه 

خدا رحمت کنه عزیزتون رو