2777
2789

واقعا بدم میاد از فرق گذاشتن مامان و بابام 

من کتابخونه میرم که بتونم درس بخونم عیدو شبم برگشتم میخونم یکی دوساعت از اولش به مامانم گفتم میتونی کمکم کنی که وسایلمو مرتب کنم منم مثلا برم یه دوشی بگیرم بتونم سرحال بشم شبم بخونم از همون اول گفت باشه بعدش یکی دو روز اول انجام داد فقط امروز بهش زنگ زدم بگم دارم میام بر نداشت گفتم میدونه حتما بعدش زنگ درو زدم تازه میگه کیه باز نکرد مال طبقه رو زدم رفتم بالا در زدم نشنید مثل اینکه من البته میشنیدم صدای تلوزیون زیاد بود بعد شنیدم با خواهرام بازی داره میکنه میدوعه و دنبال بازی و... قربون صدقشون میره زنگ زدم گف وایسین ببینم کیه درو باز کرد گفتم سلام میگه عه تویی زود اومدی گفتم همیشه زود میام گفت باشه من وسایلو جمع میکنم تو دوش بگیر. اومدم بعدش دیدم هنوز جمع نکرده داره با خواهرام بازی میکنه تا دید اومدم گفت عه من خیلی خستم ببخشید امروز اشکالی داره خودت برداری منم گفتم نه آوردم همرو تو . چیکار کنم این فرق از بین بره تو همچی یه فرق ریزی هم شده میذارن اذیت میکنه

fIVe🩵... جهانی که ایجاد کرده‌ایم، حاصل فرآیندی از تفکر ماست و تا زمانی که طرز تفکرمان را تغییر نداده‌ایم، جهان نیز تغییر نخواهد کرد.آلبرت انشتین (Albert Einstein)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا توقع تو زیاده

حدس میزدم حتما کسی اینو بگه

اگر براش زیاد بود قبول نمی‌کرد از اول 

fIVe🩵... جهانی که ایجاد کرده‌ایم، حاصل فرآیندی از تفکر ماست و تا زمانی که طرز تفکرمان را تغییر نداده‌ایم، جهان نیز تغییر نخواهد کرد.آلبرت انشتین (Albert Einstein)
😐 یعنی الان خودتو با بچه مقایسه کردیییی

بچه نیستن ۸ سالشونه 

استارتر من همون ابجی کوچیکتم، منو واقعا مامانم دوسم داره و بقیه بچه‌ها ازین موضوع ناراحتن،پیش اومده حتی ناراحتیشونو بروز دادن، برای ما هم یجوری سخته این مسأله، ولی منم با مامانم واقعا خوبم

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺
حدس میزدم حتما کسی اینو بگه اگر براش زیاد بود قبول نمی‌کرد از اول 

اخب اونم مادره

ولی انصافا نباید اینقدر ازش طلبکار باشی

کار شما و که مادرت نباید انجام بده

حالا یوقتایی تونست بهت کمک میکنه ولی دیگه وظیفه اش نیست ک

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            
مثلا چه وسایلی داری؟؟ 

دونه دونه شستن مرتب کردن کلن یه ساعت وقت میگیره از من در طول مدرسه هر روز یه ساعت سر این میرفت

خیلی هم فرقی نبود سخت نگیر خودت اذیت میشی

گفتم در مسائل دیگه فرق میذارن 

بابام برای اونا اسباب بازی چرت و پرت هزینه میکنه برای من ضروری نمیکنه

۸سال بچه س واقعا .

مگه بچه کسی نیست که قادر به انجام کارهای ضروری خودش نیست؟ مثل غذا خوردن و... پس بچه نیستن دیگه 

اخب اونم مادره ولی انصافا نباید اینقدر ازش طلبکار باشی کار شما و که مادرت نباید انجام بده حالا یو ...

من طلبکار نیستم بجاش اون دوتا بچه هستن رفتار بدی هم نکردم اونطور که مشخصه ولی بله شما درست میگی

من طلبکار نیستم بجاش اون دوتا بچه هستن رفتار بدی هم نکردم اونطور که مشخصه ولی بله شما درست میگی

ببین عزیزم

منم اوایل احساس میکردم فرق میزارن

الان متوجه شدم که واقعا از یه سنی به بعد نباید از پدر مادرم انتظار داشته باشم و باید کارامو خودم بکنم

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...