2777
2789
منو به زورررر آوردن شمال انقد غر زدم خدامیدونه اصلا حالم خوب نیست🙂💔

عرررر یکی هم نداریم بزور ببرمون شمال خوش باش دختر خوب بود الان مریض بودی گوشه خونه؟/:

این امضا تقدیم میشه به آقایونی که خودشون رو جای خانم‌جا زدن انشالله یروزی یجوری حامله بشی سلطان🐸
منو به زورررر آوردن شمال انقد غر زدم خدامیدونه اصلا حالم خوب نیست🙂💔

ناموصا؟

برو حالش ببر بابا دوسال نرفتم هوس دریا کردم🙂

تنگ میشه دلم واست دم صبح منه خل:)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم فوشم نمیشه داد تعلیق میشم😂

نه فوش نده حضرت آقا داره صحبت میکنه ولی کاش مختصرش میکرد😁

این امضا تقدیم میشه به آقایونی که خودشون رو جای خانم‌جا زدن انشالله یروزی یجوری حامله بشی سلطان🐸
عرررر یکی هم نداریم بزور ببرمون شمال خوش باش دختر خوب بود الان مریض بودی گوشه خونه؟/:

با خانواده اومدم.پریودم.افسردگس هم دارم. با خانواده خوش نمیگذره خو..من حتی با دوستامم حال نمیکنم🙂💔تنهایی نیاز دارم

ناموصا؟  برو حالش ببر بابا دوسال نرفتم هوس دریا کردم🙂

اره با خانواده..خونه میخاممممم

بابا ۲شنبه آزمون قلم چی دارم یه کلمه هم نخوندم تازه آزمون قبلی هم شرکا نکردم اینسری پارم🙂💔

من کتابارو قبل عید پرت کردم اونور حوصلشون ندارم

حوصلم سررفته راهی جز درس خوندن ندارم

دارم با افسردگی مبارزه میکنم ؛ میشه اذیتم نکنید ؟ با منی که همه دنیام زیر دومتر خاکِ صحبت انگیزشی نکن .
اره با خانواده..خونه میخاممممم بابا ۲شنبه آزمون قلم چی دارم یه کلمه هم نخوندم تازه آزمون قبلی هم شر ...

این بده 

تازه پریودم هستی 

جات بودم منم حصله نداشتم والا)

ولی حالا فرصته تنهایی برو کنار دریا  انقد خوشه🙂😂

تنگ میشه دلم واست دم صبح منه خل:)