2777
2789
عنوان

عاشق شدم ولی یه طرفه هست

287 بازدید | 20 پست

یه نفرودوست دارم منوبهش معرفی کردن ولی نمیادمنوببینه میگه من زن نمیخام 

نمیدونم چیکارکنم خیلی دوسش دارم 😭 😭 

من نمیدونم چراهروقت یکی میخوام نمیشه😶🤔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید موقعیت نداره یا کسی رو دوس داره !

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙

عشق دوطرفش خوشه

یک طرفش عاشق کشه

جور میشه انشالا

میرخان: شایدهم مکرزنان؟؟                روشنک:خرد تا به زنان برسد نامش مکر میشود!!نه؟؟.....و مکر تا به مردان برسد نام عقل میگیرد!!!   میرخان:قصه هایی هم هست درمورد زنان بدکاره!!  روشنک:که نتیجه مردان بدکاره اند...!!!                 شب هزار و یکم"بهرام بیضایی"

چطوری دوسش داری وقتی ندیدین همو 

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙

میتونیم شخصی حرف بزنیم ؟

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

از همون راهي كه رفتي برگرد بعضي مساعل بايد حتما درست پيش بره تا يك زن بتونه حس دوست داشته شدن رو تجربه كنه،خب مشخصه ايشون يا واقعا قصد زن گرفتن نداره يا دلش با كسي ديگه است و يا سليقه اش شما نيستي و نميخواد مستقيم بگه،اوني كه معرفي تون كرده بايد اول ازش اجازه ميگرفت و مطمعن ميشد قصد آقا جديه 

اگه اين كارو كرده پس بدون نظرش شما رو نگرفته و اينجوري اصرار نكن گلم 

دختری نشسته در معبدی در مریخ نیایش نامه میخواند 🕉🪬🪔🧘🏻‍♀️🪐🌚