2777
2789
عنوان

شوهرم با بچه کوچیک کتکم میزنه

355 بازدید | 18 پست

سلام شوهرم منو میزنه،دخترم ۶ ماهشه طفلی خیلی ترسید.میخواد از خونه بیرونم کنه میگه چون بچمون شیرخشک میخوره بچه باید جای خودم باشه دادگاه بهت نمیده.تو رو خدا اگه کسی میدونه راهنماییم کنه داره اذیتم میکنه.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چجور با این وحشی. تونسی بچه بیاری بمیرم برا طفل. معصوم 

یه تعلیقیم بهم نگید تازه وارد😒 با خط مادرشوهرم عضو شدم باهام مهربون باشید😂 میدونی چراتابوت جوونا سنگینه؟! چون با آرزوهاشون دفن میشن✓
الان از خونه بری بیرون شوهرت می‌تونه شکایت کنه به خاطر رفتنت و دادگاه هم حقو به شوهرت میده اپل شکایت ...

خب بچه رو میتونم بگیرم ازش چکار کنم تو رو خدا میتونم استشهاد محلی جمع کنم که شوهرم دست بزن داره اخه همیشه سر و صدامون رو در و همسایه میفهمن

حضانت فرزند تا ۷ سالگی با مادر هستش چه شیر خشک بخوره چه شیر مادر. از ۷ سالگی تا زمان بلوغ حضانت با پدر بچه است که البته مادر اگه ثابت کنه پدر به هر علتی صلاحیت نگهداری از بچه رو نداره میتونه بچه رو پیش خودش نگه داره. از سن بلوغ بچه میتونه انتخاب کنه با کی زندگی کنه. 

خب بچه رو میتونم بگیرم ازش چکار کنم تو رو خدا میتونم استشهاد محلی جمع کنم که شوهرم دست بزن داره اخه ...

عزیزم بچه اصلا مال شماست تا ۷ سالگی نگران نباش بچه برای شماست میتونید به پزشک قانونی مراجعه کنید و ازش شکایت کنید بله اکه همسایه ها شنیده باشن میتونی ولی در کل اکه اذیت می‌کنه میتونی شکایت کنی به راحتی فقط تا زمانی که چیزی نشده از خونه بیرون نرو ک حق و به همسرت میدن