2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نا امید همه گفتن زشته زنداداشیم می گفتن خوبه منم گفتم پولم بمونه ارزشش میاد پایین یه چیزی بگیرم  ...

اونا یا روشون نشده یا از حسودی گفتن😂

اخه این مدلش دیگ خیلی پیرزنونه اس انگار چی بگم بازم هر کی یه سلیقه ای داره

اونا یا روشون نشده یا از حسودی گفتن😂 اخه این مدلش دیگ خیلی پیرزنونه اس انگار چی بگم بازم هر کی یه ...

نه بابا زنداداشام این طوری نیستن گفت میایم میریم میگردیم از این خوشگل ترش باشه ولی گفت اینم خوبه 

آره از شنبه  ۸ درصد

اسی دو تا مغازه دیگه هم بگرد اگه تونستی کم اجرت یا بدون اجرتم بگیری که عالیه وگرنه ارزش پولت میاد پایین یه چیز بگیر

بچه ها میشه این کد بزنید تو بلو حتی اگه نداری هم دانلود کن و تو قسمت کد ،معرف این کد بزن شرایط خیلی بدی دارم NA66ZI
اسی دو تا مغازه دیگه هم بگرد اگه تونستی کم اجرت یا بدون اجرتم بگیری که عالیه وگرنه ارزش پولت میاد پا ...

الان همه ۷ درصد و میگیرین حتی دست دوم هم باشه ولی آره عزیزم میگردم یکی خوب پیدا کنم اینم برا سن من خوب نیس دودلم