2777
2789
عنوان

برادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 5749 بازدید | 36 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصلا اهمیت نده. برادرشوهر منم بعضی وقت ها این مدلی رفتار می‌کنه. من می‌ذارم جای برادری و اصلا برداشت بدی نمیکنم. 

ولی حس ششم ما خانم ها اشتباه نمیکنه. شما سرسنگین باش. خودشو جمع می‌کنه. 

شوهر دوست من دقیقا با من همین رفتارها رو داشت. بعد فهمیدم لب تاپ منو هک کرده. چون تو کار کامپیوتر بود و منم از خودش خریده بودم. هر وقت با دوستم قرار میذاشتم بریم بیرون اونم یهو می اومد تا ما رو برسونه و مدام از تو آینه منو نگاه میکرد در صورتی که زنش صد پله از من خوشگل تر بود. بعد هم بهم پیشنهاد رابطه داد چون من مجرد بودم. و زنش رو خیلی اذیت کرد. منم کات کردم. هر قدر هم سرسنگین رفتار میکردم فایده نداشت. فقط سرسنگین بود و بی محل کردن و حتی جواب تلفن ندادن

بنظرم زیادی خود شیفته ای  درحالی ک مالی هم نیستی

لعنتی🤣🤣🤣🤣

من مامان شدم ♥️🫀تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

منم عادتمه وقت رانندگی از اینه وسط زیاد استفاده میکنم درحالی که صندلی عقب خالیه وقتی هم خودم راننده نیستم از اینه نورگیر شاگرد واینه بغل حواسم به جاده هست مگه مشعول صحبت باشم این برمیگرده به عادت چون بهمم گفتن درحالیکه من حواسم به عقب نبوده

ای دریغ از عمر رفته سوز و سودای گذشته

حتی اگ جس میکنی دوست داره بی توجه باش هرچقد فک کنی خودتم درگیرش میشی

دوست عزیزی ک هی ریپ میزنی پروفت مولاناست خودم میدونم  چون با قیافه سعدی حال نمیکنم مولانا گذاشتم  هیچکس واسه من دوبار عزیز نمیشه..هرچی بوده همون ی بار بوده   وقتی باهات بحثم میشه نرو تاپیکامو چک کنی و بیای یگی تو فلان تو بهمان😂اونا هرچی بوده گذشته درمورد الان باهام بحث کن😉 آدم شوخی ام و تموم سعی ام اینه اینجا فقط بخندونمو دل کسیو نشکنم..پس اون آدمی نباش ک مجبورشم دلشو بشکونم💜🌱