2777
2789
عنوان

چجوری پولمو دوبرابر کنم

1080 بازدید | 20 پست

سلام 

دوستان حدودا صد تومن جمع کردیم و آخر خرداد هم باید تخلیه کنیم و دنبال خونه باشیم چجوری میتونم یکم پولمو زیاد کنم راهی هست به نظرتون 

ما خود شکسته ایم چه باشد شکست ما

جلو آینه

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|  goftino.com/c/xJbnEE

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش دو هفته پیش سکه میخریدی الان ۲۰ تومن سود کرده بودی

یکم طلا خریدم ولی بازم می‌دونم با پول ما خونه پیدا نمیشه بخاطر همون کاش میشدیه کاری بکنم

یکم طلا خریدم ولی بازم می‌دونم با پول ما خونه پیدا نمیشه بخاطر همون کاش میشدیه کاری بکنم

تقصیر شما نیست ما هممون داریم با این گرونی سختی میکشیم

باید اجاره کنی فعلا

کاربر قدیمی.نی نی یار قبل تعلیق هشدار بده.تو هم خوبی ولی جایی که من نباشم😏
تقصیر شما نیست ما هممون داریم با این گرونی سختی میکشیم باید اجاره کنی فعلا

آره شرایط خیلی بدیه یک ساله داریم زور می زنیم تونستیم صد تومن جمع کنیم بازم قیمت خونه می‌ره بالا آدم کم میاره