2777
2789

اصلا نمی دونم باید چکارکنم ،خیلی سردرگم هستم ،،،خیلی حالم بده😔

انگار تو برزخ هستم ...

بعداز چندبار دیدن خیانت چطور دوباره باید فرصت بدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به عقلت رجوع کن.یک مشاور واقعی بهت خط نمیده که چیکار کن یا نکن  بلکه با راهکار و توجه به شرایطت کمکت میکنه خودت بهترین تصمیم را بگیری.نه اینکه بگه ببخش یا نبخش.تو تصمیم گیرنده ای

به عقلت رجوع کن.یک مشاور واقعی بهت خط نمیده که چیکار کن یا نکن  بلکه با راهکار و توجه به شرایطت ...

شوهرم خیلی اصرار می‌کنه فقط یه بار دیگه بهش فرصت بدم میگه همین یک بار خیییلی خواهش و التماس کرده

من مهریه ام اجرا گذاشتم حتی برگه ای که باید یک چهارم حقوقش باید به من بده رو به محل کارش بردم ،

به شوهرم گفتم اگر یک درصد برگردم باید طبق همین یک چهارم حقوقش برام واریزکنی قبول کرده

شوهرم خیلی اصرار می‌کنه فقط یه بار دیگه بهش فرصت بدم میگه همین یک بار خیییلی خواهش و التماس کرده

پس مشاور نگفته و خودت میخوای برگردی اون بحثش جداست و داری خودت را گول میزنی.ما جای شما نیستیم و قرار نیست خیانت ببینیم اگر تحمل دیدن مجدد خیانت داری بمون.چون اگر پشیمون بود تکرار نمیکرد.الکی خودت را گول نزن

پس مشاور نگفته و خودت میخوای برگردی اون بحثش جداست و داری خودت را گول میزنی.ما جای شما نیستیم و قرار ...

نه عزیزم مشاور خیلی مستقیم گفت یه فرصت دیگه بهش بده ،،،وگرنه من تمام وسایل خونه رو جمع کردم ازخونه قهرکردم آمدم دوهفته منو ندیده،

نه عزیزم مشاور خیلی مستقیم گفت یه فرصت دیگه بهش بده ،،،وگرنه من تمام وسایل خونه رو جمع کردم ازخونه ق ...

مشاورت را در اسرع وقت عوض کن چون ایشون هنوز رسالت کارش را بلد نیست و خصوصا با اون حرفی که شما میفرمایید زده که (مشاور گفت یک فرصت دیگه بهش بده نهایت برمی گردی همین جایی که هستی) این را به یک بچه هم بگی قبول نمیکنه.شما شرایط روحی و روانیت وحشتناکتر از الانت میشه و صدپله عقبگرد میکنی از همینجایی که هستی.

بازم صلاح مملکت خویش را خسروان دانند