دیگه دارم دیوونه میشم از کاه کوه میسازن و همش میگن اینکارو بکن اونکارو بکن ... منم دو سه بار تحت تاثیر قرار گرفتمو با همسرم بحث راه انداختم و حرفای خانوادمو زدم🤦🏻♀️یه چند بارم که از مادرش ناراحت شده بودم رفتم به همسرم گفتم و الان میفهمم چ اشتباه بزرگی کردم 😭😭قشنگ سرد شدنشو حس میکنم انگار مثل قبل نیست دیگه هر حرفیو بهم نمیگه خیلی سیاست ب خرج میده بر خلاف من☹💔چیکار کنم؟ چن تا سیاست بهم یاد بدین ساده بازی درنیارم با حرف دیگران زندگیمو زهرمار خودمو همسرم کنم😥
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اولین سیاست اینه به شوهرت بگو میاد خونه ی مامانش گوشاشو باز کنه شنونده ی خوبی باشه تا سر از حرکات و کارای مامانش در بیاره تا حرفات ناراحتش نکنه و خودت خراب نشی. ببخش این مردا چشونه کور نیستن که می بینن مادرشون مقصره دیگه سرد شدن چه صیغه ایه؟؟؟
نام کاربریم برگرفته از زندگیه واقعی منه ،من و همسرم از دو شهر مختلف با دو فرهنگ متفاوت هستیم ولی خب قدرت 💪عشق❤️🔥 باعث شد معرفت خرج کنیم و تو مسیر زندگی همراه هم باشیم ، شاید یروزی داستان زندگیمو همینجا گفتم/ عاشق زادگاهمَم عاشق «بارون»عاشق «جنگل»عاشق «کوه» عاشق «دریا»شهر من همه اینا رو با هم داره❤️🔥کاربر قدیمی سایتم نمی دونم چرا تعلیق شدم «کاربری دوم!»
نام کاربریم برگرفته از زندگیه واقعی منه ،من و همسرم از دو شهر مختلف با دو فرهنگ متفاوت هستیم ولی خب قدرت 💪عشق❤️🔥 باعث شد معرفت خرج کنیم و تو مسیر زندگی همراه هم باشیم ، شاید یروزی داستان زندگیمو همینجا گفتم/ عاشق زادگاهمَم عاشق «بارون»عاشق «جنگل»عاشق «کوه» عاشق «دریا»شهر من همه اینا رو با هم داره❤️🔥کاربر قدیمی سایتم نمی دونم چرا تعلیق شدم «کاربری دوم!»
از رو چی میگی؟ جمجمه؟ به نظرت چند درصد به دختر میخوره؟
بزن نت دقیق بهت میگه . از رو به بالا بودن پاها تشخیص دختر میشه
من بعد از ده سال تجربه فهمیدم که هیچ وقت اختلاف ومشکلاتم شوهرم وخانواده شوهرم رو به خانواده خودم نگم چون اونا رو هم خواه و ناخواه تو مسائل زندگیم دخالت دادم و باید بدونی شعور هرکس چقدره وباهاشون همون جور رفتار کنی هیچ وقت از خانواده شوهرت پیش شوهرت گلایه نکن چون نه تنها ازت دفاع نمیکنه بلکه ممکنه بدشم ازت بیاد اگر با خانواده شوهرت مشکل داری رابطه تو باهاشون کم کن رک بودن به نفع آدم نیست وقهر ودعوام به جایی نمیرسی
مادرش کارشو بلده پیش پسرش خیلی خودشو خوب نشون میده دیگه منم وقتی یه چیزی میگم همش از اون دفاع ...
آره اینو قبول دارم ، پس مادرشوهرت بدذات و موذیه