2777
2789
عنوان

🥰🥰🤗زندگی همین حال است🤗🥰🥰

107 بازدید | 3 پست

🍃📖🍃

از بزرگی پرسيدند :شگفت انگيز ترين رفتار انسان چيست؟

پاسخ داد : از كودكى خسته مى شود ،براى بزرگ شدن عجله مى كند و سپس دلتنگ دوران كودكى خود مى شود .

ابتدا براى كسب مال و ثروت از سلامتى خود مايه مى گذارد سپس براى باز پس گرفتن سلامتى از دست رفته پول خود را خرج مى كند.

طورى زندگى مى كند كه انگار هرگز نخواهد مرد ، و بعد طورى مى ميرد كه انگار هرگز زندگى نكرده است .

آنقدر به آينده فكر مى كند كه متوجه از دست رفتن امروز خود نيست ، در حالى كه زندگى گذشته يا آينده نيست، زندگى همين حالاست.

🦋💙🦋

𐀔‍ یه دختر باید شبیه پروانه باشه دیدنش زیبا،گرفتنش سخت🦋

دقیقا همینه 

من هر چی از خدا میخوام تقریبا هفتاد درصد خواسته هامو بهم میده اما بازم راضی نیستم در حال غر زدنم 

خدا هم نمیدونه دیگه چیکار کنه از دستم 

امسال سال تحویل دیگه نمیدونستم چه دعایی بکنم چی از خدا بخوام قشنگ برگشتم گفتم نمیدونم خودت همه چیز رو درست کن دیگه 

من حوصله ندارم فکر کنم ببینم چه آرزویی دارم 

لحظه حال تنها چیزی است که در اختیار داریم 

در زندگی هیچگاه زمانی نخواهد بود که در《لحظه حال》 نباشد...

سوال در مورد موضوع تاپیک رو از طریق لینک زیر میتونید بپرسید.                                            https://abzarek.ir/service-p/msg/1152587

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا همینه  من هر چی از خدا میخوام تقریبا هفتاد درصد خواسته هامو بهم میده اما بازم راضی نیستم ...

سلامتی بهترین هدیه خداست 🦋ان شاءالله آرزوهات خاطره شنッ

𐀔‍ یه دختر باید شبیه پروانه باشه دیدنش زیبا،گرفتنش سخت🦋